Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Rob Newton Seeking the South (Hardback)

rarewaves-usa
(465225)
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $43,10
Około159,61 zł
Stan:
Nowy
Dostępne: ponad 10
Odetchnij spokojnie. Zwroty są przyjmowane.
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Oswego, Illinois, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pn, 30 cze a Pn, 7 lip do 20147
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
     Diners Club

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 297377293539

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Publication Name
Seeking the South
Title
Seeking the South
Subtitle
Finding Inspired Regional Cuisines
ISBN-10
0735220298
EAN
9780735220294
ISBN
9780735220294
Release Year
2019
Release Date
10/01/2019
Country/Region of Manufacture
US

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Penguin Publishing Group
ISBN-10
0735220298
ISBN-13
9780735220294
eBay Product ID (ePID)
11038839549

Product Key Features

Book Title
Seeking the South : Finding Inspired Regional Cuisines: a Cookbook
Number of Pages
336 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Soul Food, Regional & Ethnic / American / Southern States, Seasonal
Publication Year
2019
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Rob Newton
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.2 in
Item Weight
44.7 Oz
Item Length
10.2 in
Item Width
8.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2019-013588
Synopsis
A modern-day Southern cookbook that celebrates the region's growing diversity, from chef and restaurateur Rob Newton. "There's no genre of American cuisine as storied as Southern," says Rob Newton. In his debut cookbook, Newton brings to life the regional distinctions and new influences that make up the changing face of Southern cuisine--a category of cooking as cutting-edge as any other in the world. As Southern regions' demographics shift and food cultures bump up against one another, Chef Newton reveals just how diverse Southern cuisine really is. As Newton explains, the pork and beans he grew up eating in the mountains of the Ozarks is very different from the shellfish-heavy food of the Lowcountry or the Cajun-influenced fare along the Gulf Coast. And though often overlooked, historically underrecognized populations have constantly reimagined what the Southern table looks like with their culinary contributions: Enslaved African cooks perfected fried chicken, Middle Eastern communities helped introduce spices such as sumac to the Mississippi Delta, and Korean and Mexican immigrants continue to reinvent the grilled meats and pickled vegetables that Southerners know and love. In Seeking the South , Newton brings his unique perspective to show readers there's much more to the food below the Mason-Dixon Line than meets the eye. Crisscrossing the South (the Upper and Deep South, Gulf Coast, Coastal Plains and Piedmont, and Lowcountry and Southeast Coast), Newton shares more than 125 recipes as old and familiar as Pork Hocks with Hominy, and as current as Okra with Sichuan Peppercorn and Black-Eyed Pea Falafel. To Newton, Southern cuisine delights because it is delicious and, above all, endlessly dynamic. In this cookbook, he brings this exciting evolution of flavors to your table., A modern-day Southern cookbook that celebrates the region s growing diversity, from chef and restaurateur Rob Newton., In Seeking the South, Newton brings his unique perspective to show readers there's much more to the food below the Mason-Dixon Line than meets the eye. To Newton, Southern cuisine delights because it is delicious and, above all, endlessly dynamic. In this cookbook, he brings this exciting evolution of flavours to your table in 125 recipes old and new.
LC Classification Number
TX715.2.S68N49 2019

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o sprzedawcy-firmie

Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
O tym sprzedawcy

rarewaves-usa

98,2% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 1,5 mln

Dołączył: cze 2011
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Here at Rarewaves we offer a wide range of entertainment items including DVDs, CDs, Video Games & Books. All items are brand new, 100% official, bought direct from the USA supplier.All orders are sent ...
Zobacz więcej

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
4.8

Opinie sprzedawcy (522 762)

Wszystkie oceny
Pozytywne
Neutralne
Negatywne