Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Food for Thought : Essays and Ruminations by Alton Brown Hardcover

Autographed Books and More
(16493)
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie mają zastosowania. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcej
US $16,40
Około60,10 zł
Stan:
Nowy
Ostatnia sztukaSprzedane: 2
Inni też oglądają ten przedmiot. Tyle osób dodało tę ofertę do obserwowanych: 3.
To jest popularny przedmiot. Sprzedało się już tyle sztuk: 2.
Wysyłka:
US $3,95 (około 14,48 zł) USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Wilmington, North Carolina, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 12 sie a Pn, 18 sie do 94104
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 14 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
     Diners Club

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 126886204472
Ostatnia aktualizacja: 06-08-2025 22:37:36 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Signed
No
ISBN
9781668064214

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Gallery Books
ISBN-10
1668064219
ISBN-13
9781668064214
eBay Product ID (ePID)
20068274791

Product Key Features

Book Title
Food for Thought : Essays and Ruminations
Number of Pages
304 Pages
Language
English
Publication Year
2025
Topic
Rich & Famous, Individual Chefs & Restaurants, Culinary, Personal Memoirs, General, Entertainment & Performing Arts
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Biography & Autobiography
Author
Alton Brown
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.2 in
Item Weight
14.4 Oz
Item Length
8.4 in
Item Width
5.5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2024-043423
Dewey Edition
23/eng/20241029
Reviews
"This book, like Brown himself, is brilliant. I loved every one of these quirky, opinionated, educational, and revealing essays. If you're a fan of Alton Brown, you'll want this book. If you're not yet a fan, read this book and you will be. A fabulous read." -Michael Ruhlman, New York Times bestselling author of The Soul of a Chef: The Journey Toward Perfection "We may already know the unique flair behind an Alton Brown recipe or television show, but this book shares completely different side of him. We get a glimpse of the creativity and process behind his countless work projects. From Iron Chef America to glimpses of his childhood, this book is like an autobiography in compelling pieces that we assemble and enjoy as a deeply rewarding puzzle." -Alex Guarnaschelli, New York Times bestselling author of Italian American Forever: Classic Recipes for Everything You Want to Eat "As a long-time fan of Alton Brown, I've always admired his deep dives into food and the science behind recipes. His new memoir offers a rich glimpse into the stories and experiences that have shaped his passion and craft, painting an even more compelling picture of why he's so brilliant at what he does. A must-read for anyone who loves his incredible approach to food and cooking!" -Gaby Dalkin, New York Times bestselling author of What's Gaby Cooking series, "This book, like Brown himself, is brilliant. I loved every one of these quirky, opinionated, educational, and revealing essays. If you're a fan of Alton Brown, you'll want this book. If you're not yet a fan, read this book and you will be. A fabulous read." -Michael Ruhlman, New York Times bestselling author of The Soul of a Chef: The Journey Toward Perfection "We may already know the unique flair behind an Alton Brown recipe or television show, but this book shares completely different side of him. We get a glimpse of the creativity and process behind his countless work projects. From Iron Chef America to glimpses of his childhood, this book is like an autobiography in compelling pieces that we assemble and enjoy as a deeply rewarding puzzle." -Alex Guarnaschelli, New York Times bestselling author of Italian American Forever: Classic Recipes for Everything You Want to Eat "As a long-time fan of Alton Brown, I've always admired his deep dives into food and the science behind recipes. His new memoir offers a rich glimpse into the stories and experiences that have shaped his passion and craft, painting an even more compelling picture of why he's so brilliant at what he does. A must-read for anyone who loves his incredible approach to food and cooking!" -Gaby Dalkin, New York Times bestselling author of What's Gaby Cooking series "The author's dry wit makes this [essay collection] irresistible for home cooks and foodies alike. It's another delicious treat from Brown." - Publishers Weekly
Dewey Decimal
641.5092 B
Synopsis
INSTANT NEW YORK TIMES BESTSELLER From Alton Brown, the New York Times bestselling cookbook author and beloved culinary food personality, a debut collection of personal essays defined by his flair, wit, and insight. From cameraman to chef, musician to food scientist, Alton Brown has had a diverse and remarkable career. His work on the Food Network, including creating Good Eats and hosting Iron Chef America and Cutthroat Kitchen , has resonated with countless viewers and home cooks. Now, he shares exactly what's on his mind, mixing compelling anecdotes from his personal and professional life with in-depth observations on the culinary world, film, personal style, defining meals of his lifetime, and much more. With his whip-smart and engaging voice, Brown explores everything from wrestling a dumpster full of dough to culinary cultural appropriation to his ultimate quest for the perfect roast chicken. Deliciously candid and full of behind-the-scenes stories fans will love, Food for Thought is the ultimate reading experience for anyone who appreciates food and the people that prepare it.
LC Classification Number
TX649.B79A3 2025

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

O tym sprzedawcy

Autographed Books and More

98,6% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 50 tys.

Dołączył: paź 2016
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawcaW związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
4.8
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9

Opinie sprzedawcy (15 167)

Wszystkie oceny
Pozytywne
Neutralne
Negatywne