Die Molekularküche von Thomas Vilgis | Buch | Zustand gut

Geld sparen und nachhaltig shoppen!
medimops_shop
(8480343)
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
25,80 EUR
Około109,89 zł
Stan:
Dobry
Wir haben diesen Artikel sorgfältig für dich geprüft!
Dostępne: 5
Pospiesz się, zanim zniknie. 1 osoba obserwuje ten przedmiot.
Odetchnij spokojnie. Zwroty są przyjmowane.
Wysyłka:
Może nie być wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz opis przedmiotu lub skontaktuj się ze sprzedawcą w sprawie opcji wysyłki.
Znajduje się w: Berlin, Niemcy
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwroty nie są przyjmowane.
Płatności:
     Diners Club

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 134855367060
Ostatnia aktualizacja: 19-09-2025 09:25:38 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Wir haben diesen Artikel sorgfältig für dich geprüft!”
Marke
Thomas Vilgis
Produktart
book
EAN
9783937963587
Autor
Thomas Vilgis
Buchtitel
Die Molekularküche
ISBN
9783937963587

O tym produkcie

Produktinformation

Molekularküche - ganz einfach! Prof. Dr. Thomas Vilgis, Physiker und leidenschaftlicher Hobbykoch, zeigt, wie es geht. Was passiert beim Niedriggaren mit dem Braten oder bei der Emulsion von Vinaigrette und wie funktioniert¿s? Für Anfänger und Fortgeschrittene erläutert er auf 216 Seiten und in 50 Rezepten das Kochen mit unterschiedlichen Aggregatzuständen. Ausführlich und nachvollziehbar werden 11 Temperaturbereiche zwischen -200 und +220 Grad Celsius beim Kochen erklärt. Die Rezepte laden zum Ausprobieren und Nachkochen in der eigenen Küche ein. Ein Buch für alle die, die den neuen Trend der Spitzengastronomie entdecken und ein völlig neues und faszinierendes Verständnis für das Kochen erleben möchten.

Produktkennzeichnungen

ISBN-10
3937963588
ISBN-13
9783937963587
eBay Product ID (ePID)
59683523

Produkt Hauptmerkmale

Verlag
Tre Torri Verlag, Tre Torri Verlag Gmbh
Ausgabejahr
2007
Zeitschriftentitel
Die Molekularküche
Sprache
Deutsch

Zusätzliche Produkteigenschaften

Anzahl der Seiten
208 Seiten
Format
Gebundene Ausgabe
Hörbuch
No
Item Height
2cm
Autor
Thomas Vilgis
Item Length
30cm
Item Weight
1kg
Item Width
28cm

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o sprzedawcy-firmie

Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer VAT (NIP): CH E-423.920.847, DE 266608643
BRN: HRB248162B
Informacje dodatkowe:
vertreten durch den Vorstand: Heiner Kroke, Christian von Hohnhorst
O tym sprzedawcy

medimops_shop

98,6% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 26,5 mln

Dołączył: maj 2011
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Mit über 4 Mio. Artikeln bietet dir medimops die größte Auswahl an Second Hand Büchern, Filmen, CDs, Schallplatten und Games. Mit medimops kannst du bis zu 70% gegenüber Neuware sparen und shoppst ...
Zobacz więcej

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
5.0

Opinie sprzedawcy (13 303 115)

Wszystkie oceny
Pozytywne
Neutralne
Negatywne