Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Artisan Vegan Cheese Miyoko Schinner

Red's Corner
(17482)
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
8,47 USD
Około30,71 zł
Stan:
Nowy
Dostępne: 2
Odetchnij spokojnie. Zwroty są przyjmowane.
Wysyłka:
4,49 USD (około 16,28 zł) Economy Shipping.
Znajduje się w: Tucker, Georgia, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 18 wrz a Śr, 24 wrz do 94104
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
     Diners Club

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 146810366361
Ostatnia aktualizacja: 15-09-2025 16:13:38 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN
9781570672835

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
b.p.c.
ISBN-10
1570672830
ISBN-13
9781570672835
eBay Product ID (ePID)
117149346

Product Key Features

Book Title
Artisan Vegan Cheese : From  Everyday to Gourmet
Number of Pages
192 Pages
Language
English
Topic
Vegetarian, Health & Healing / Allergy, Specific Ingredients / Dairy, Vegan
Publication Year
2012
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Miyoko Schinner
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.5 in
Item Weight
18.3 Oz
Item Length
9 in
Item Width
8 in

Additional Product Features

LCCN
2012-012868
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.6/73
Synopsis
Gourmet restaurateur and vegan food expert Miyoko Schinner shares her secrets for making homemade nondairy cheeses that retain all the complexity and sharpness of their dairy ounterparts while incorporating nutritious nuts and plant-based milks. Miyoko shows how to tease artisan flavors out of unique combinations of ingredients, such as rejuvelac and nondairy yogurt, with minimal effort. The process of culturing and aging the ingredients produces delectable vegan cheeses with a range of consistencies from soft and creamy to firm. For readers who want to whip up something quick, Miyoko provides recipes for almost-instant ricotta and sliceable cheeses, in addition to a variety of tangy dairy substitutes, such as vegan sour cream, crèmefraîche, and yogurt. For suggestions on how to incorporate vegan artisan cheeses into favorite recipes, Miyoko offers up delectable appetizers, entrées, anddesserts, from caprese salad and classic mac and cheese to eggplant parmesan and her own San Francisco cheesecake.
LC Classification Number
TX837.S289 2012

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o sprzedawcy-firmie

O tym sprzedawcy

Red's Corner

98,4% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 71 tys.

Dołączył: sie 2006
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
4.8
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0

Popularne kategorie z tego Sklepu

Opinie sprzedawcy (17 841)

Wszystkie oceny
Pozytywne
Neutralne
Negatywne