Zdjęcie 1 z 1

Galeria
Zdjęcie 1 z 1

Masz taki przedmiot na sprzedaż?
Artisan Vegan Cheese Miyoko Schinner
8,47 USD
Około30,71 zł
Stan:
Nowy
Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby poznać więcej szczegółów, zobacz aukcję sprzedającego.
Dostępne: 2
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Wysyłka:
4,49 USD (około 16,28 zł) Economy Shipping.
Znajduje się w: Tucker, Georgia, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 18 wrz a Śr, 24 wrz do 94104
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 146810366361
Ostatnia aktualizacja: 15-09-2025 16:13:38 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9781570672835
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
b.p.c.
ISBN-10
1570672830
ISBN-13
9781570672835
eBay Product ID (ePID)
117149346
Product Key Features
Book Title
Artisan Vegan Cheese : From Everyday to Gourmet
Number of Pages
192 Pages
Language
English
Topic
Vegetarian, Health & Healing / Allergy, Specific Ingredients / Dairy, Vegan
Publication Year
2012
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.5 in
Item Weight
18.3 Oz
Item Length
9 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
LCCN
2012-012868
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.6/73
Synopsis
Gourmet restaurateur and vegan food expert Miyoko Schinner shares her secrets for making homemade nondairy cheeses that retain all the complexity and sharpness of their dairy ounterparts while incorporating nutritious nuts and plant-based milks. Miyoko shows how to tease artisan flavors out of unique combinations of ingredients, such as rejuvelac and nondairy yogurt, with minimal effort. The process of culturing and aging the ingredients produces delectable vegan cheeses with a range of consistencies from soft and creamy to firm. For readers who want to whip up something quick, Miyoko provides recipes for almost-instant ricotta and sliceable cheeses, in addition to a variety of tangy dairy substitutes, such as vegan sour cream, crèmefraîche, and yogurt. For suggestions on how to incorporate vegan artisan cheeses into favorite recipes, Miyoko offers up delectable appetizers, entrées, anddesserts, from caprese salad and classic mac and cheese to eggplant parmesan and her own San Francisco cheesecake.
LC Classification Number
TX837.S289 2012
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o sprzedawcy-firmie
O tym sprzedawcy
Red's Corner
98,4% opinii pozytywnych•Sprzedane przedmioty: 71 tys.
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Popularne kategorie z tego Sklepu
Opinie sprzedawcy (17 841)
- Évaluations automatiques eBay- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącCommande terminée - avec suivi et dans les délais
- Évaluations automatiques eBay- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącCommande terminée - avec suivi et dans les délais
- Évaluations automatiques eBay- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącCommande terminée - avec suivi et dans les délais