Zdjęcie 1 z 4




Galeria
Zdjęcie 1 z 4




Masz taki przedmiot na sprzedaż?
ServSafe Coursebook, with the Scantron Certification Exam Form by NRA 2nd Ed.
US $29,99
Około109,91 zł
lub Najlepsza oferta
Stan:
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Wysyłka:
Bezpłatnie USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Hialeah, Florida, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 12 sie a Pn, 18 sie do 94104
Zwroty:
Zwroty nie są przyjmowane.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 154939384477
Ostatnia aktualizacja: 11-07-2022 02:42:27 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9780471225171
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471225177
ISBN-13
9780471225171
eBay Product ID (ePID)
2240817
Product Key Features
Number of Pages
496 Pages
Language
English
Publication Name
Servsafe (R) Coursebook, with the Scantron Certification Exam Form
Publication Year
2002
Subject
Food Science, Industries / Hospitality, Travel & Tourism
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, Business & Economics
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
47.1 Oz
Item Length
11 in
Item Width
8.5 in
Additional Product Features
Edition Number
2
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
363.1/927
Synopsis
From the time food enters a kitchen to the time it is served to a customer, a restau-rant or foodservice operation is responsible for purchasing, receiving, storing, pre-paring, handling, and serving food in a safe manner. By paying close attention to the proper procedures for food storage and preparation, a restaurateur can ensure that his/her customers are served food that will not make them sick.
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
O tym sprzedawcy
plusgiftshop1
100% opinii pozytywnych•Sprzedane przedmioty: 3,2 tys.
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawcaW związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej
Opinie sprzedawcy (551)
- r***z (306)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatnie 6 miesięcyZakup potwierdzonyAs described, quick shipping, and packaged for a safe arrival. Thank you.Collectible Sakura HOMESTEAD PANTRY David Carter Brown 9 1/2" Trivet (nr 154950577334)
- t***l (274)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatnie 6 miesięcyZakup potwierdzonyA+ fast shipping, item exactly as described in listing. Thank you!Gemmy Halloween Greeter Spooky Talking Skull with Flashing Eyes Sensor Activated (nr 155611152711)
- -***6 (347)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatnie 6 miesięcyZakup potwierdzonyExcellent quality, condition, value, and appearance.Beautiful Marquise Crystal Rhinestone Cluster Collar Necklace Earrings Set (nr 155593249929)