Ten przedmiot sprzedał się w dniu So, 21 cze o 20:31.
The Catalan Kitchen: From mountains to city and sea – recipes from Spain's culin
Sprzedane
The Catalan Kitchen: From mountains to city and sea – recipes from Spain's culin
US $13,51US $13,51
So, 21 cze, 20:31So, 21 cze, 20:31
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The Catalan Kitchen: From mountains to city and sea – recipes from Spain's culin

CH Media Store
(6735)
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie mają zastosowania. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcej
US $13,51
Około49,80 zł
lub Najlepsza oferta
Poprzednio US $20,94 (35% taniej)Co oznacza ta cena?
Ostatnia cena sprzedaży podana przez sprzedawcę
Stan:
Dobry
Ships fast with tracking.
Zakończona: 21-06-2025 20:31:07 CEST
    Wysyłka:
    US $3,99 (około 14,71 zł) Standard Shipping.
    Znajduje się w: Woodbridge, Virginia, Stany Zjednoczone
    Dostawa:
    Szacowana między Cz, 7 sie a Pn, 11 sie do 94104
    Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
    Zwroty:
    Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
    Płatności:
         Diners Club

    Kupuj bez obaw

    Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
    Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
    Nr przedmiotu eBay: 156727579605
    Ostatnia aktualizacja: 18-06-2025 21:57:31 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

    Parametry przedmiotu

    Stan
    Dobry
    Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
    Uwagi sprzedawcy
    “Ships fast with tracking.”
    ISBN
    9781925418842

    O tym produkcie

    Product Identifiers

    Publisher
    Smith Street Books
    ISBN-10
    1925418847
    ISBN-13
    9781925418842
    eBay Product ID (ePID)
    240432928

    Product Key Features

    Book Title
    Catalan Kitchen : from Mountains to City and Sea-Recipes from Spain's Culinary Heart
    Number of Pages
    256 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    2018
    Topic
    Regional & Ethnic / Spanish, Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / Mediterranean
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Emma Warren
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    1.2 in
    Item Weight
    45.7 Oz
    Item Length
    11.4 in
    Item Width
    8.1 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    Dewey Edition
    23
    TitleLeading
    The
    Dewey Decimal
    641.59467
    Synopsis
    The Catalan Kitchenis a celebration of 100 authentic and traditional dishes from Spain's culinary heart., The Catalan Kitchen is a celebration of eighty-five authentic and traditional dishes from Spain's culinary heart. The Catalonia region is situated on the west coast of the Mediterranean and blessed with one of the richest food cultures in Europe. Although Catalonia is still geographically and politically connected to Spain, Catalans consider themselves independent with their own language, history, culture, and cuisine. Its food is considered unique in Spain, and it is home to one of the highest concentrations of Michelin-starred restaurants in the world. Catalan cuisine does not center around tapas, and although pintxos do feature heavily, they are not the mainstay of the region and most dishes are larger, stand-alone meals. Dishes are heavily influenced by pork and fresh seafood, with a focus on fresh, seasonal produce that varies from recipes as simple as crushed tomatoes smeared on bread to hearty, slowcooked stews. Famous dishes include calçots--large salad onions cooked on a coal barbecue and then dipped into nutty and addictive Romesco sauce, a unique paella made without saffron and the addition of vermicelli noodles, myriad types of Catalan sausage served with white beans, sauces such as aioli and picada , and multiple pastries and desserts including crème Catalan (a version of crème brûlée). Beautifully packaged with stunning location and food photography, The Catalan Kitchen is the ultimate cookbook for lovers of Spanish and Mediterranean food., The Catalan Kitchen is a celebration of eighty-five authentic and traditional dishes from Spain's culinary heart. The Catalonia region is situated on the west coast of the Mediterranean and blessed with one of the richest food cultures in Europe. Although Catalonia is still geographically and politically connected to Spain, Catalans consider themselves independent with their own language, history, culture, and cuisine. Its food is considered unique in Spain, and it is home to one of the highest concentrations of Michelin-starred restaurants in the world. Catalan cuisine does not center around tapas, and although pintxos do feature heavily, they are not the mainstay of the region and most dishes are larger, stand-alone meals. Dishes are heavily influenced by pork and fresh seafood, with a focus on fresh, seasonal produce that varies from recipes as simple as crushed tomatoes smeared on bread to hearty, slowcooked stews. Famous dishes include cal ots--large salad onions cooked on a coal barbecue and then dipped into nutty and addictive Romesco sauce, a unique paella made without saffron and the addition of vermicelli noodles, myriad types of Catalan sausage served with white beans, sauces such as aioli and picada , and multiple pastries and desserts including cr me Catalan (a version of cr me br l e). Beautifully packaged with stunning location and food photography, The Catalan Kitchen is the ultimate cookbook for lovers of Spanish and Mediterranean food.
    LC Classification Number
    TX723.5

    Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

    O tym sprzedawcy

    CH Media Store

    99,8% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 21 tys.

    Dołączył: lip 2020
    Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
    Zarejestrowany jako prywatny sprzedawcaW związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

    Oceny szczegółowe

    Średnia z ostatnich 12 miesięcy
    Dokładność opisu
    5.0
    Przystępny koszt wysyłki
    4.8
    Szybkość wysyłki
    5.0
    Komunikacja
    5.0

    Opinie sprzedawcy (7 024)

    Wszystkie oceny
    Pozytywne
    Neutralne
    Negatywne
      • o***s (2019)- Opinie wystawione przez kupującego.
        Ostatni miesiąc
        Zakup potwierdzony
        Great communication and detailed photos. Quick shipping. Thank you!
      Zobacz wszystkie opinie