Ten przedmiot sprzedał się w dniu So, 17 maj o 02:33.
The Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for...
Sprzedane
The Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for...
US $14,43US $14,43
N, 18 maj, 02:33N, 18 maj, 02:33
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The Ultimate Guide to Home Butchering: How to Prepare Any Animal or Bird for...

Texas Book Consignments
(12908)
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $14,43
Około53,39 zł
Stan:
Bardzo dobry
    Wysyłka:
    Bezpłatnie USPS Media MailTM.
    Znajduje się w: Haltom City, Texas, Stany Zjednoczone
    Dostawa:
    Szacowana między So, 9 sie a Cz, 14 sie do 94104
    Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
    Zwroty:
    Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
    Płatności:
         Diners Club

    Kupuj bez obaw

    Najlepszy Sprzedawca
    Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
    Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
    Nr przedmiotu eBay: 156924567338

    Parametry przedmiotu

    Stan
    Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
    Release Year
    2019
    ISBN
    9781510746015

    O tym produkcie

    Product Identifiers

    Publisher
    Skyhorse Publishing Company, Incorporated
    ISBN-10
    1510746013
    ISBN-13
    9781510746015
    eBay Product ID (ePID)
    3038379995

    Product Key Features

    Book Title
    Ultimate Guide to Home Butchering : How to Prepare Any Animal or Bird for the Table or Freezer
    Number of Pages
    288 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    2019
    Topic
    Hunting, Agriculture / Animal Husbandry, Shooting, Outdoor Skills, Animals / Wildlife
    Genre
    Nature, Technology & Engineering, Sports & Recreation
    Author
    Monte Burch
    Format
    Trade Paperback

    Dimensions

    Item Height
    0.7 in
    Item Weight
    18.6 Oz
    Item Length
    9 in
    Item Width
    6 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    Dewey Edition
    23
    TitleLeading
    The
    Dewey Decimal
    641.66
    Synopsis
    Revised and updated! With more than forty years of experience butchering domestic animals, game, and birds, award-winning outdoor writer and photographer Monte Burch presents this complete guide for butchering many types of livestock or wild animals. Learn how to butcher cows, chickens, goats, hogs, deer, turkeys, rabbits, and more, with simple and easy-to-follow, step-by-step photographs and illustrations. Burch also provides recommendations on which tools (knives, paring knives, meat scissors, meat grinders, shrink-wrappers) to use for the task at hand. He lists detailed instructions on how to butcher each animal and use each part, so nothing goes to waste. Now you'll be able to prepare meat for salting and curing, freezing, sausage making, and more. From field dressing, skinning, and boning out a whole deer to efficiently plucking ducks and bleeding out hogs, The Ultimate Guide to Home Butchering is the one-stop guide to help you become more self-sufficient in preparing your meat for your table., Revised and updated With more than forty years of experience butchering domestic animals, game, and birds, award-winning outdoor writer and photographer Monte Burch presents this complete guide for butchering many types of livestock or wild animals. Learn how to butcher cows, chickens, goats, hogs, deer, turkeys, rabbits, and more, with simple and easy-to-follow, step-by-step photographs and illustrations. Burch also provides recommendations on which tools (knives, paring knives, meat scissors, meat grinders, shrink-wrappers) to use for the task at hand. He lists detailed instructions on how to butcher each animal and use each part, so nothing goes to waste. Now you'll be able to prepare meat for salting and curing, freezing, sausage making, and more. From field dressing, skinning, and boning out a whole deer to efficiently plucking ducks and bleeding out hogs, The Ultimate Guide to Home Butchering is the one-stop guide to help you become more self-sufficient in preparing your meat for your table.

    Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

    Informacje o sprzedawcy-firmie

    Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
    O tym sprzedawcy

    Texas Book Consignments

    99,6% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 48 tys.

    Dołączył: wrz 2006
    Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
    Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
    Our company is Aggie owned and operated since 2004. Our goal is to provide efficient and courteous service to our customers while maintaining honesty and integrity. We are grateful for everyone who ...
    Zobacz więcej

    Oceny szczegółowe

    Średnia z ostatnich 12 miesięcy
    Dokładność opisu
    4.9
    Przystępny koszt wysyłki
    5.0
    Szybkość wysyłki
    5.0
    Komunikacja
    5.0

    Opinie sprzedawcy (13 320)

    Wszystkie oceny
    Pozytywne
    Neutralne
    Negatywne
      • c***c (261)- Opinie wystawione przez kupującego.
        Ostatnie 6 miesięcy
        Zakup potwierdzony
        Exactly as described, A+ seller!
      Zobacz wszystkie opinie