Ten przedmiot sprzedał się w dniu Pn, 19 maj o 15:40.
The French Chef Handbook: La cuisine de reference Hardcover
Sprzedane
The French Chef Handbook: La cuisine de reference Hardcover
US $60,99US $60,99
Pn, 19 maj, 15:40Pn, 19 maj, 15:40
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The French Chef Handbook: La cuisine de reference Hardcover

eroush1
(12500)
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $60,99
Około225,28 zł
Stan:
Bardzo dobry
Books have been read but are in excellent condition. No obvious damage to the cover, No missing or ... Zobacz więcejinformacji o stanie
    Wysyłka:
    Bezpłatnie USPS Media MailTM.
    Znajduje się w: Durham, North Carolina, Stany Zjednoczone
    Dostawa:
    Szacowana między Pt, 8 sie a Śr, 13 sie do 94104
    Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
    Zwroty:
    Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
    Płatności:
         Diners Club

    Kupuj bez obaw

    Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
    Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
    Nr przedmiotu eBay: 156933975630
    Ostatnia aktualizacja: 04-05-2025 15:27:04 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

    Parametry przedmiotu

    Stan
    Bardzo dobry
    Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
    Uwagi sprzedawcy
    “Books have been read but are in excellent condition. No obvious damage to the cover, No missing or ...
    ISBN
    9782857086956

    O tym produkcie

    Product Identifiers

    Publisher
    BPI, Editions
    ISBN-10
    2857086954
    ISBN-13
    9782857086956
    eBay Product ID (ePID)
    10038754305

    Product Key Features

    Book Title
    French Chef Handbook : La Cuisine De Reference
    Number of Pages
    1208 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    2020
    Topic
    Regional & Ethnic / French, Reference, Methods / Professional
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Michel Maincent-Morel
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    2.6 in
    Item Weight
    144.3 Oz
    Item Length
    14.1 in
    Item Width
    10.9 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    Reviews
    A comprehensive guide to how to cook in the French style, making it an invaluable resource for serious beginners looking to build their skills from the ground up, accomplished home cooks seeking to up their game, and food professionals wishing to consolidate or refresh their knowledge. . . this book has it all.
    TitleLeading
    The
    Dewey Edition
    23
    Dewey Decimal
    641.5944
    Synopsis
    The French Chef Handbook opens the world of quality French cooking for everyone from beginners to experienced chefs. This Gourmand Cookbook Award winner from renowned culinary instructor Michel Maincent-Morel is a global bestseller that over 800,000 chefs have learned from. Get ready to reach the next cooking level with the help of the book's 500 techniques, 1,000 recipes worksheets, and more than 3,000 photos, By offering detailed, step-by-step techniques, clearly illustrated with color photographs, this book is a study trip to France without the plane ticket. In this book you will find expert tips on key subject areas, including: Kitchen hygiene and safety Professional cutlery Cookware Basic preparations, mixtures and stuffings Soups Appetisers Meat, eggs, fish and poultry Desserts and more! Plus, with 118 videos accessible by QR codes or URL to facilitate understanding. The French Chef Handbook / La Cuisine de Référence is even more of a must-have., The acclaimed La Cuisine de Référence is now available in its international English version: The French Chef Handbook . Own the keys of French culinary technique! This book is a study trip to France without the plane ticket. This bestseller, which has already supported over 800,000 professional chefs, can now be adopted by English speakers. Get ready to access the next cooking level with the complete content of 500 techniques, 1,000 recipes worksheets, more than 3,000 photos and a wide panel of 118 videos accessible by QR codes or URL to facilitate understanding. The French Chef Handbook / La Cuisine de Référence is a must have!

    Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

    Informacje o sprzedawcy-firmie

    O tym sprzedawcy

    eroush1

    100% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 27 tys.

    Dołączył: sty 2000
    Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
    Welcome to my eBay Store. Please add me to your list of favorite sellers and visit often. Thank you for your business.

    Oceny szczegółowe

    Średnia z ostatnich 12 miesięcy
    Dokładność opisu
    5.0
    Przystępny koszt wysyłki
    5.0
    Szybkość wysyłki
    5.0
    Komunikacja
    5.0

    Opinie sprzedawcy (12 527)

    Wszystkie oceny
    Pozytywne
    Neutralne
    Negatywne