Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Williams-Sonoma Mexican Cookbook

silverpotpourri
(10290)
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie mają zastosowania. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcej
US $4,99
Około18,39 zł
lub Najlepsza oferta
Stan:
Dobry
In good used condition.
Odetchnij spokojnie. Zwroty są przyjmowane.
Wysyłka:
US $5,47 (około 20,16 zł) USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Elmhurst, Illinois, Stany Zjednoczone
Zaoszczędź, korzystając z wysyłki łącznej
Kup kilka przedmiotów
Jeśli kupisz co najmniej 2 kwalifikujące się przedmioty od tego samego sprzedawcy, automatycznie zastosujemy zniżki kosztów wysyłki.
Połącz zakup i oszczędzaj
Aby sprawdzić, czy przedmioty się kwalifikują, dodaj je do koszyka. Na na stronie realizacji transakcji zobaczysz koszt wysyłki łącznej.
Dostawa:
Szacowana między Cz, 7 sie a Wt, 12 sie do 94104
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
     Diners Club

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156937623975

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“In good used condition.”
Type
Book
Features
Revised
ISBN
9780743253345

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Free Press
ISBN-10
0743253345
ISBN-13
9780743253345
eBay Product ID (ePID)
5979623

Product Key Features

Book Title
Williams-Sonoma Collection: Mexican
Number of Pages
120 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / General, Regional & Ethnic / Mexican, General
Publication Year
2004
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Marilyn Tausend
Book Series
Williams Sonoma Collection
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.7 in
Item Weight
24.6 Oz
Item Length
9 in
Item Width
8.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2004-301232
Dewey Edition
21
Dewey Decimal
641.5972
Synopsis
Mexico's rich and diverse culinary traditions include countless complex and vibrant dishes. In these pages, you will find recipes that capture the best of the cuisine, from mole poblano, a long-simmered blend of chiles, seeds, and spices, to bright-flavored ceviche dressed with fresh citrus juice. A chapter on desserts also tempts, whether you crave chocolate cake with chile-infused whipped cream or coffee and KahlÚa flan.Williams-Sonoma CollectionMexicanoffers more than 40 recipes, including well-loved classics and many other timeless dishes. For a casual dinner, fill warm corn tortillas with tender morsels of carnitas or chunks of fresh fish lightly fried to a crisp golden brown. Or, plan a summer supper of watercress salad tossed with orange, jicama, and avocado; creamy corn and poblano chile soup; and delicate sea bass topped with salsa verde. Versatile and delicious, Mexican food is always irresistible.Full-color photographs of each dish help you decide which one to prepare, and each recipe is accompanied by a photographic side note that highlights a key ingredient or technique, making Mexican more than just a superb collection of recipes. Including all the basics and an extensive glossary, this essential volume will help you create and enjoy many delicious Mexican meals., Mexico's rich and diverse culinary traditions include countless complex and vibrant dishes. In these pages, you will find recipes that capture the best of the cuisine, from mole poblano, a long-simmered blend of chiles, seeds, and spices, to bright-flavored ceviche dressed with fresh citrus juice. A chapter on desserts also tempts, whether you crave chocolate cake with chile-infused whipped cream or coffee and Kahl a flan. Williams-Sonoma Collection Mexican offers more than 40 recipes, including well-loved classics and many other timeless dishes. For a casual dinner, fill warm corn tortillas with tender morsels of carnitas or chunks of fresh fish lightly fried to a crisp golden brown. Or, plan a summer supper of watercress salad tossed with orange, jicama, and avocado; creamy corn and poblano chile soup; and delicate sea bass topped with salsa verde. Versatile and delicious, Mexican food is always irresistible. Full-color photographs of each dish help you decide which one to prepare, and each recipe is accompanied by a photographic side note that highlights a key ingredient or technique, making Mexican more than just a superb collection of recipes. Including all the basics and an extensive glossary, this essential volume will help you create and enjoy many delicious Mexican meals., Mexico's rich and diverse culinary traditions include countless complex and vibrant dishes. In these pages, you will find recipes that capture the best of the cuisine, from mole poblano, a long-simmered blend of chiles, seeds, and spices, to bright-flavored ceviche dressed with fresh citrus juice. A chapter on desserts also tempts, whether you crave chocolate cake with chile-infused whipped cream or coffee and KahlÚa flan. Williams-Sonoma Collection Mexican offers more than 40 recipes, including well-loved classics and many other timeless dishes. For a casual dinner, fill warm corn tortillas with tender morsels of carnitas or chunks of fresh fish lightly fried to a crisp golden brown. Or, plan a summer supper of watercress salad tossed with orange, jicama, and avocado; creamy corn and poblano chile soup; and delicate sea bass topped with salsa verde. Versatile and delicious, Mexican food is always irresistible. Full-color photographs of each dish help you decide which one to prepare, and each recipe is accompanied by a photographic side note that highlights a key ingredient or technique, making Mexican more than just a superb collection of recipes. Including all the basics and an extensive glossary, this essential volume will help you create and enjoy many delicious Mexican meals.
LC Classification Number
TX716.M4T3797 2003

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

O tym sprzedawcy

silverpotpourri

100% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 18 tys.

Dołączył: mar 2000
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawcaW związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej
An assortment of new and used women's, men's and children's clothing & accessories, books, household items, sports memorabilia, etc.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
4.9
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0

Opinie sprzedawcy (11 303)

Wszystkie oceny
Pozytywne
Neutralne
Negatywne