Zdjęcie 1 z 2


Galeria
Zdjęcie 1 z 2


Masz taki przedmiot na sprzedaż?
Momofuku by Peter Meehan and David Chang HARDCOVER : Very Good
US $13,99
Około51,57 zł
Stan:
“Pages and covers are clean and have no markings - All items Guaranteed to be in said or better ”... Zobacz więcejinformacji o stanie
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Wysyłka:
Bezpłatnie USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Cincinnati, Ohio, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 7 sie a Wt, 12 sie do 94104
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156939137475
Ostatnia aktualizacja: 30-06-2025 13:43:23 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Bardzo dobry
- Uwagi sprzedawcy
- Ex Libris
- No
- Narrative Type
- Nonfiction
- ISBN
- 9780307451958
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
030745195X
ISBN-13
9780307451958
eBay Product ID (ePID)
10038294133
Product Key Features
Book Title
Momofuku : a Cookbook
Number of Pages
304 Pages
Language
English
Publication Year
2009
Topic
Methods / General, Regional & Ethnic / Asian, Methods / Professional
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
45.7 Oz
Item Length
10.2 in
Item Width
8.2 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2010-278701
Dewey Edition
22
Reviews
"David Chang is magicalthat's why it's so difficult to explain what he does. I can only tell you that you need to experience his cooking; it will move you deeply. He is a chef of prodigious talentand also a great guy." -Ferran Adrià "The breathless hype is true. His food is as good and as exciting as everyone says it is. David Chang has opened up a new direction in dining and cooking. With his troika of Momofukus, he changed the whole game. Scary-smart, funny, and ambitious, the wildly creative Chang is the guy all chefs have got to measure themselves by these days." -Anthony Bourdain "As a food professional I am always on the look out for the new, the different, and the delicious. It was with great pleasure that one day I tasted David Chang's pork buns at Momofuku. Since then, I have sampled almost all of his delectable creations and I am so pleased that I finally have a book of recipes that will allow me to try to emulate them at home." -Martha Stewart
Dewey Decimal
641.595
Synopsis
With 200,000+ copies in print, this New York Times bestseller shares the story and the recipes behind the chef and cuisine that changed the modern-day culinary landscape. Never before has there been a phenomenon like Momofuku. A once-unrecognizable word, it's now synonymous with the award-winning restaurants of the same name in New York City (Momofuku Noodle Bar, Ss m Bar, Ko, M P che, Fuku, Nishi, and Milk Bar), Toronto, and Sydney. Chef David Chang single-handedly revolutionized cooking in America and beyond with his use of bold Asian flavors and impeccable ingredients, his mastery of the humble ramen noodle, and his thorough devotion to pork. Chang relays with candor the tale of his unwitting rise to superstardom, which, though wracked with mishaps, happened at light speed. And the dishes shared in this book are coveted by all who've dined--or yearned to--at any Momofuku location (yes, the pork buns are here). This is a must-read for anyone who truly enjoys food., With 200,000+ copies in print, this New York Times bestseller shares the story and the recipes behind the chef and cuisine that changed the modern-day culinary landscape. Never before has there been a phenomenon like Momofuku. A once-unrecognizable word, it's now synonymous with the award-winning restaurants of the same name in New York City (Momofuku Noodle Bar, Ssäm Bar, Ko, Má Pêche, Fuku, Nishi, and Milk Bar), Toronto, and Sydney. Chef David Chang single-handedly revolutionized cooking in America and beyond with his use of bold Asian flavors and impeccable ingredients, his mastery of the humble ramen noodle, and his thorough devotion to pork. Chang relays with candor the tale of his unwitting rise to superstardom, which, though wracked with mishaps, happened at light speed. And the dishes shared in this book are coveted by all who've dined--or yearned to--at any Momofuku location (yes, the pork buns are here). This is a must-read for anyone who truly enjoys food.
LC Classification Number
TX724.5.A1C425 2009
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
O tym sprzedawcy
MoonXscape
99,8% opinii pozytywnych•Sprzedane przedmioty: 20 tys.
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawcaW związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej
Opinie sprzedawcy (6 399)
- o***c (69)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyVery happy to find this book. Packaged to withstand the rain here this season. Good condition. Looks good.
- y***s (915)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyI’m just as described! Super fast shipping!! Thank you
- 9***l (1038)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyThe quality value and appearance are top notch and it arrived in good condition. I hope to continue to do business with this vendor. A+++