
Memories of Gascony - Koffmann, Pierre
GBP 4,13GBP 4,13
Cz, 17 lip, 17:08Cz, 17 lip, 17:08
Zdjęcie 1 z 1

Galeria
Zdjęcie 1 z 1

Masz taki przedmiot na sprzedaż?
Memories of Gascony - Koffmann, Pierre
GBP 4,13
Około20,27 zł
Stan:
“Ex library copy with usual stamps & stickers”
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Wysyłka:
GBP 5,00 (około 24,54 zł) Economy Int'l Postage.
Znajduje się w: Rossendale, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Pt, 15 sie a Wt, 2 wrz do 94104
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156939156759
Ostatnia aktualizacja: 01-07-2025 18:54:11 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Dobry
- Uwagi sprzedawcy
- “Ex library copy with usual stamps & stickers”
- ISBN
- 9781784722234
O tym produkcie
Product Information
One of the great works on regional French food, by one of the greatest of all French chefs. Tom Parker Bowles To mark Pierre Koffmann's 50th year as a chef, this new edition of his iconic, award-winning cookbook is classic Koffmann and includes his celebrated Pieds de Cochon (stuffed pigs' trotters) recipe from Tante Claire, his mouthwatering Souffle aux Pistaches (pistachio souffle) plus seasonal dishes and simple family recipes from the south-west of France. Pierre Koffmann's Memories of Gascony is the story of how one of the most influential chefs of our time first learned to love food. With recipes and reminiscences from his grandparents' home in rural Gascony, this is an intimate account of school holidays spent on the farm helping his grandfather to harvest and hunt, and learning to treasure seasonality, simplicity and the best ingredients at his grandmother's side. The finest of Gascony produce is here, with a focus on simplicity. The recipes stand the test of time and speak to the food tastes and trends of today. You'll devour the cuisine as you go along - with recipes for dandelion salad with bacon and poached egg, grilled chicken with shallots and vinaigrette, and greengages in armagnac in Spring; chicken liver pate with capers, Bayonne ham tart with garlic, oeufs a la neige in Summer; roast hare with mustard and beetroot, salt cod cassoulet and quince jelly in Autumn; and fried eggs with foie gras, potato and bacon pie and tarte aux pruneaux in Winter. The first time you taste Pierre's pistachio souffle you can never go back. Jason Atherton Pierre is one of the world's great, instinctive chefs. Heston Blumenthal Pierre Koffmann is a giant of the kitchen, and his shadow looms larger than anyone else's. Almost every decent chef I can think of learned most of what he knows from Pierre. Giles Coren Pierre Koffmann has a unique talent, and I have always admired how he cooks from the heart. Tom Kitchin This book does a rare thing: it brings Pierre's love of simple ingredients and deeply delicious rural French cooking to within the grasp of us mortals. Russell Norman 'Pierre the Bear' as he is known to me, and to the many other chefs who have been lucky enough to work in a kitchen under his tutelage, is an extraordinarily talented man. Gordon Ramsay If you do not own a copy of Pierre Koffmann's glorious Memories of Gascony your cookbook collection is not complete. Brilliant to read; even better to cook from. Jay Rayner One of the purest of purest chefs. Albert Roux No words can describe how delicious his food is. He is the Chef's Chef. </
Product Identifiers
Publisher
Octopus
ISBN-13
9781784722234
eBay Product ID (ePID)
221101895
Product Key Features
Publication Year
2016
Book Title
Memories of Gascony
Number of Pages
304 Pages
Language
English
Genre
Cookbooks
Format
Paperback
Dimensions
Item Height
244 mm
Item Weight
960 g
Item Width
188 mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United Kingdom
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o sprzedawcy-firmie
Numer VAT (NIP): GB 901578627
CRN: 07693718
O tym sprzedawcy
WeBuyBooks
99,6% opinii pozytywnych•Sprzedane przedmioty: 7,8 mln
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawcy (3 087 186)
Ten przedmiot (1)
Wszystkie przedmioty (3 087 186)
- Automatyczna opinia eBay- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZamówienie zostało zrealizowane – ze śledzeniem i na czas
- 1***d (1204)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyExcellent
- eBay automated Feedback- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącOrder completed successfully – tracked and on time
- o***p (5157)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyReceived with thanks!