
Hotel Chocolat: A New Way of Cooking with Chocolate - Hotel Chocolat
GBP 3,73GBP 3,73
Wt, 29 lip, 17:32Wt, 29 lip, 17:32
Zdjęcie 1 z 1

Galeria
Zdjęcie 1 z 1

Masz taki przedmiot na sprzedaż?
Hotel Chocolat: A New Way of Cooking with Chocolate - Hotel Chocolat
GBP 3,73
Około18,26 zł
Stan:
Jak nowa
Książka wygląda jak nowa choć była czytana. Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Okładka nie nosi widocznych śladów używania. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Wysyłka:
GBP 7,00 (około 34,26 zł) Economy Int'l Postage.
Znajduje się w: Rossendale, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Śr, 13 sie a Cz, 28 sie do 94104
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156950553309
Parametry przedmiotu
- Stan
- Genre
- Cooking with chocolate
- ISBN
- 9781472224545
O tym produkcie
Product Information
Chocolate is one of our most popular ingredients - both to eat and to cook with. But how many of us know how truly versatile it is? Hotel Chocolat, the UK's leading chocolatier, has pioneered 'cocoa cuisine': a new way of cooking with chocolate because, athough we know chocolate as a sweet ingredient, cocoa was originally used in savoury recipes. In fact, cocoa is a 'super-ingredient' with many layers of flavour and plenty of goodness too, and and this book showcases its many flavours and nuances with over 100 innovative chocolate recipes, both sweet and savoury. Hotel Chocolat has created energy-boosting recipes for breakfast, savoury recipes that enhance meat and fish dishes as well as give texture and depth to salads and snacks. And of course, not forgetting the hedonistic qualities that we love so much - with seductive bakes and puddings for all tastes. Find out too how to use the whole bean, from the shell to the nibs, cocoa powder to bar. And how to roast your own beans and even create a bar of your own. Uniquely, each recipe has a Cocoa Factor to indicate the depth of flavour as well as the cocoa percentage and region that will best suit the dish. Angus Thirlwell, Hotel Chocolat's visionary founder, will also take you through the story of chocolate from pod to plate. Welcome to cocoa cuisine!
Product Identifiers
Publisher
Headline Publishing Group
ISBN-13
9781472224545
eBay Product ID (ePID)
212859972
Product Key Features
Publication Year
2015
Topic
Cooking by Ingredient
Book Title
Hotel Chocolat: a New Way of Cooking with Chocolate
Number of Pages
256 Pages
Language
English
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
251 mm
Item Weight
1016 g
Item Width
194 mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United Kingdom
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o sprzedawcy-firmie
Numer VAT (NIP): GB 901578627
CRN: 07693718
O tym sprzedawcy
WeBuyBooks
99,6% opinii pozytywnych•Sprzedane przedmioty: 7,8 mln
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawcy (3 084 111)
- h***l (755)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyExactly as described, many thanks!
- d***d (178)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyBook is ok but definitely not “like new” condition and shipped in a plastic mailing bag rather than more protective cardboard. Quick delivery, cheers.
- 2***g (1267)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyquality good, condition good, value good, appearance good. thank you.