Zdjęcie 1 z 1

Galeria
Zdjęcie 1 z 1

Masz taki przedmiot na sprzedaż?
Food: What the Heck Should I Cook?: More than 100 Delicious Recipes--Pegan , Vega
US $11,73
Około43,24 zł
Stan:
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Dallas, Texas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 7 sie a Wt, 12 sie do 94104
Zwroty:
Zwrot w ciągu 60 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156955643959
Ostatnia aktualizacja: 17-06-2025 13:19:51 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9780316453134
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
Little Brown & Company
ISBN-10
0316453137
ISBN-13
9780316453134
eBay Product ID (ePID)
25038252685
Product Key Features
Book Title
Food: What the Heck Should I Cook? : More Than 100 Delicious Recipes--Pegan, Vegan, Paleo, Gluten-Free, Dairy-free, and More--for Lifelong Health
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Publication Year
2019
Topic
Health & Healing / Low Carbohydrate, Specific Ingredients / Natural Foods, Health & Healing / Weight Control, Health & Healing / Diabetic & Sugar-Free
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Book Series
The Dr. Mark Hyman Library
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.2 in
Item Weight
36.2 Oz
Item Length
9.6 in
Item Width
7.8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2019-937628
Dewey Edition
23
Series Volume Number
8
Dewey Decimal
641.5/63
Synopsis
The companion cookbook to Dr. Hyman's New York Times bestselling FOOD: WHAT THE HECK SHOULD I EAT? , featuring more than 100 delicious and nutritious recipes for weight loss and lifelong health. Dr. Mark Hyman's FOOD: WHAT THE HECK SHOULD I EAT? revolutionised the way we view food, busting long-held nutritional myths that have sabotaged our health and kept us away from delicious foods that are actually good for us. Now, in this companion cookbook, Dr. Hyman shares more than 100 delicious recipes to help you create a balanced diet for weight loss, longevity and optimum health. Food is medicine and medicine never tasted or felt so good.The recipes in FOOD: WHAT THE HECK SHOULD I COOK? highlight the benefits of good fats, fresh veggies, nuts, legumes and responsibly harvested ingredients of all kinds. Whether you follow a vegan, Paleo, Pegan, grain-free, or dairy-free diet, you'll find dozens of mouthwatering dishes - including Mussels and Fennel in White Wine Broth, Golden Cauliflower Caesar Salad, Herbed Mini-Meatballs with Butternut Noodles, Lemon Berry Rose Cream Cake and more. With creative options and ideas for lifestyles and budgets of all kinds, FOOD: WHAT THE HECK SHOULD I COOK? is a road map to a satisfying diet of real food that will keep you and your family fit, healthy, and happy for life., The companion cookbook to Dr. Hyman's New York Times bestselling Food: What the Heck Should I Eat? , featuring more than 100 delicious and nutritious recipes for weight loss and lifelong health. Dr. Mark Hyman's Food: What the Heck Should I Eat? revolutionized the way we view food, busting long-held nutritional myths that have sabotaged our health and kept us away from delicious foods that are actually good for us. Now, in this companion cookbook, Dr. Hyman shares more than 100 delicious recipes to help you create a balanced diet for weight loss, longevity, and optimum health. Food is medicine, and medicine never tasted or felt so good. The recipes in Food: What the Heck Should I Cook? highlight the benefits of good fats, fresh veggies, nuts, legumes, and responsibly harvested ingredients of all kinds. Whether you follow a vegan, Paleo, Pegan, grain-free, or dairy-free diet, you'll find dozens of mouthwatering dishes, including: Mussels and Fennel in White Wine Broth Golden Cauliflower Caesar Salad Herbed Mini-Meatballs with Butternut Noodles Lemon Berry Rose Cream Cake and many more With creative options and ideas for lifestyles and budgets of all kinds, Food: What the Heck Should I Cook? is a road map to a satisfying diet of real food that will keep you and your family fit, healthy, and happy for life., The companion cookbook to Dr. Hyman's New York Times -bestselling Food: What the Heck Should I Eat? features more than 100 delicious and nutritious recipes for weight loss and lifelong health.
LC Classification Number
TX741
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o sprzedawcy-firmie
O tym sprzedawcy
HPB-Emerald
98,3% opinii pozytywnych•Sprzedane przedmioty: 153 tys.
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawcy (48 822)
- e***w (1440)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyThank you.
- e***a (4122)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyGreat transaction. Thanks
- a***w (530)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyGreat Seller! Book is in great condition. Would buy from them again.