Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Cooking at Home: Or, How I Learned to Stop Worrying About Recipes (And Love My M

HPB-Emerald
(43378)
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $12,73
Około45,93 zł
Stan:
Bardzo dobry
Odetchnij spokojnie. Zwroty są przyjmowane.
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Dallas, Texas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Śr, 9 lip a Pn, 14 lip do 94104
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 60 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
     Diners Club

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156977678845
Ostatnia aktualizacja: 19-05-2025 05:23:22 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
ISBN
9781524759247

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
1524759244
ISBN-13
9781524759247
eBay Product ID (ePID)
3050408498

Product Key Features

Book Title
Cooking at Home : Or, How I Learned to Stop Worrying about Recipes (and Love My Microwave): a Cookbook
Number of Pages
400 Pages
Language
English
Topic
Methods / Microwave, Methods / Quick & Easy, Regional & Ethnic / Asian
Publication Year
2021
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Priya Krishna, David Chang
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.2 in
Item Weight
57.6 Oz
Item Length
10.4 in
Item Width
8.4 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2021-028690
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.5
Edition Description
Illustrated edition
Synopsis
NEW YORK TIMES BESTSELLER - The founder of Momofuku cooks at home . . . and that means mostly ignoring recipes, using tools like the microwave, and taking inspiration from his mom to get a great dinner done fast. NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY NEW YORK POST AND TASTE OF HOME David Chang came up as a chef in kitchens where you had to do everything the hard way. But his mother, one of the best cooks he knows, never cooked like that. Nor did food writer Priya Krishna's mom. So Dave and Priya set out to think through the smartest, fastest, least meticulous, most delicious, absolutely imperfect ways to cook. From figuring out the best ways to use frozen vegetables to learning when to ditch recipes and just taste and adjust your way to a terrific meal no matter what, this is Dave's guide to substituting, adapting, shortcutting, and sandbagging--like parcooking chicken in a microwave before blasting it with flavor in a four-minute stir-fry or a ten-minute stew. It's all about how to think like a chef . . . who's learned to stop thinking like a chef., The founder of Momofuku cooks at home ... and that means mostly ignoring recipes, using tools like the microwave, and talking inspiration from his mom to get a great dinner done fast. Book jacket., NEW YORK TIMES BESTSELLER . The founder of Momofuku cooks at home . . . and that means mostly ignoring recipes, using tools like the microwave, and taking inspiration from his mom to get a great dinner done fast. JAMES BEARD AWARD NOMINEE . ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR- New York Post, Taste of Home David Chang came up as a chef in kitchens where you had to do everything the hard way. But his mother, one of the best cooks he knows, never cooked like that. Nor did food writer Priya Krishna's mom. So Dave and Priya set out to think through the smartest, fastest, least meticulous, most delicious, absolutely imperfect ways to cook. From figuring out the best ways to use frozen vegetables to learning when to ditch recipes and just taste and adjust your way to a terrific meal no matter what, this is Dave's guide to substituting, adapting, shortcutting, and sandbagging-like parcooking chicken in a microwave before blasting it with flavor in a four-minute stir-fry or a ten-minute stew. It's all about how to think like a chef . . . who's learned to stop thinking like a chef.
LC Classification Number
TX714.C4629 2021

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o sprzedawcy-firmie

Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
O tym sprzedawcy

HPB-Emerald

98,4% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 152 tys.

Dołączył: kwi 2010
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Hello, and welcome to HPB Inc.! We have been in business for over 50 years and we specialize in used books and media of all kinds. We ship via the US Postal Service and DHL from the USA. Items are ...
Zobacz więcej

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0

Opinie sprzedawcy (48 471)

Wszystkie oceny
Pozytywne
Neutralne
Negatywne