Sprzedawca zakończył tę ofertę sprzedaży w dniu N, 3 sie o 14:01, ponieważ przedmiot nie był już dostępny.
How to Sous Vide: Easy, Delicious Perfection Paperback Cookbook Daniel Shumski
Zakończone
How to Sous Vide: Easy, Delicious Perfection Paperback Cookbook Daniel Shumski
US $13,99US $13,99
N, 03 sie, 14:01N, 03 sie, 14:01
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

How to Sous Vide: Easy, Delicious Perfection Paperback Cookbook Daniel Shumski

The Trading Post Emporium
(549)
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie mają zastosowania. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcej
US $13,99
Około51,57 zł
(US $19,99 / Unit)
lub Najlepsza oferta
Poprzednio US $19,99 (30% taniej)Co oznacza ta cena?
Ostatnia cena sprzedaży podana przez sprzedawcę
Stan:
Bardzo dobry
Zakończona: 03-08-2025 14:01:22 CEST
    Wysyłka:
    US $4,98 (około 18,36 zł) USPS Media MailTM.
    Znajduje się w: Rochester, New York, Stany Zjednoczone
    Dostawa:
    Szacowana między Cz, 7 sie a Wt, 12 sie do 94104
    Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
    Zwroty:
    Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
    Płatności:
         Diners Club

    Kupuj bez obaw

    Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
    Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
    Nr przedmiotu eBay: 257029606719

    Parametry przedmiotu

    Stan
    Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
    Signed
    No
    Ex Libris
    No
    Narrative Type
    Nonfiction
    MPN
    Does not apply
    Original Language
    English
    Intended Audience
    Adults
    Inscribed
    No
    Edition
    First Edition
    Vintage
    No
    Brand
    Unbranded
    Personalize
    No
    Type
    Novel
    Personalized
    No
    Features
    Illustrated
    Country/Region of Manufacture
    United States
    ISBN
    9781523512331

    O tym produkcie

    Product Identifiers

    Publisher
    Workman Publishing Company, Incorporated
    ISBN-10
    1523512334
    ISBN-13
    9781523512331
    eBay Product ID (ePID)
    23050398807

    Product Key Features

    Book Title
    How to Sous Vide : Easy, Delicious Perfection Any Night of the Week: 100+ Simple, Irresistible Recipes
    Number of Pages
    240 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    2021
    Topic
    Methods / Slow Cooking, General, Methods / Special Appliances, Courses & Dishes / General
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking, House & Home
    Author
    Daniel Shumski
    Format
    Trade Paperback

    Dimensions

    Item Height
    0.6 in
    Item Weight
    20 oz
    Item Length
    8 in
    Item Width
    8.5 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    2021-027210
    Reviews
    "Cooking sous vide (in water with an immersion circulator) can often make dinner prep easier (and more flexible). For anyone who isn't yet convinced, this accessible cookbook from the author of How to Instant Pot will help to demystify the whole process." -- Epicurious "A terrific how-to... In Shumski's estimation, this cooking method is forgiving, flavorful, and foolproof--and his enticing recipes go a long way to prove it." -- Publishers Weekly "Sharing his enthusiasm in an approachable style, Shumski's take on sous vide should get any cook excited to try the technique."-- Library Journal, "Cooking sous vide (in water with an immersion circulator) can often make dinner prep easier (and more flexible). For anyone who isn't yet convinced, this accessible cookbook from the author of How to Instant Pot will help to demystify the whole process." - Epicurious
    Dewey Edition
    23
    Dewey Decimal
    641.587
    Table Of Content
    Table of Contents Acknowledgements Introduction Sous Vide Cooking in a Nutshell Advantages of Sous Vide Cooking Is Cooking Sous Vide Safe? Step by Step Finishing Sous Vide Safety Containers How to Choose and Seal Bags Sealing Sous Vide Circulators Sous Vide Equipment Recommendations Cooking from Frozen FAQ Poultry Simple Sous-Vide Chicken Breast Sous-Vide Butter Chicken Thighs Sous-Vide Sesame-Chili Chicken Thighs Sous-Vide Poached and Broiled Drumsticks Sous-Vide Chicken Breasts with Preserved Lemon Sous-Vide Chicken Breasts à la Keema Biryani Sous-Vide Turkey Breast with Poppy-Sesame Greens Pork The Perfect Sous-Vide Pork Chop The Perfect Sous-Vide Pork Tenderloin Back-to-Basics Sous-Vide Bacon Sous-Vide Carnitas-Style Pork Shoulder Simply Salt and Pepper Sous-Vide Pork Ribs Sous-Vide Pork Chops with Honey-Orange Glaze Sous-Vide Pork Chops with Apple Cider Syrup Stir-Fry with Mixed Vegetables and Spicy Sous-Vide Pork Tenderloin Kimchi and Sous-Vide Bacon Pasta Spaghetti Carbonara with Sous-Vide Bacon Lentils with Eggplant and Sous-Vide Bacon Sous-Vide BBQ Pork Ribs with Coleslaw Beef Simple Sous-Vide Skirt (or Flank) Steak Simply Sublime Sous-Vide Short Ribs Sous-Vide Korean-Style Short Ribs Classic Sous-Vide Filet Mignon with Butter Simply Perfect Sous-Vide Sirloin Soy Sauce and Lime Juice Sous-Vide Flank Steak with Cilantro-Lime Rice Spiced Sous-Vide Skirt Steak with Magic Mashed Potatoes Sous-Vide Beef Short Ribs with Chimichurri Sous-Vide Short Rib Sauce with Radiatori and Parmesan Sous-Vide Top Sirloin with Mushroom Sauce Duck & Lamb Simply Perfect Sous-Vide Lamb Chops Simple Sous-Vide Duck Breast Sous-Vide Lamb with Chickpeas and Garlic Simple Sous-Vide Duck Breast with Macadamia Nuts and Kiwis Daylong Duck Leg Confit Seafood Simply Sous-Vide Salmon Perfect and Simple Sous-Vide Scallops Swimmingly Simple Sous-Vide Shrimp Simple Sous-Vide Salt & Pepper Tuna Steak Tender Sous-Vide Octopus Spaghetti alla Chitarra with Butter-Poached Sous-Vide Lobster Tails Sous-Vide Scallops with Green Tea Noodles and Cashews Sous-Vide Scallops with Salmon Roe and Wild Rice Sous-Vide Scallops with Grapefruit Zest and Risotto Whole Wheat Spaghetti with Walnuts and Sous-Vide Shrimp Spicy Chili Crisp Sous-Vide Shrimp with Rice Noodles Tender Sous-Vide Octopus with Spiced Couscous Eggs Sous-Vide Hard-Cooked Eggs Perfectly Poached Sous-Vide Eggs Sous-Vide Pasteurized Eggs Egg Salad with Sous-Vide Hard-Cooked Eggs and Fresh Dill Roasted Cauliflower, Brown Rice and Perfectly Poached Sous-Vide Eggs Upgraded Instant Ramen with Perfectly Poached Sous-Vide Egg Homemade Lemony Mayonnaise with Pasteurized Egg Spaghetti and Crispy Cauliflower Carbonara with Pasteurized Egg Vegetables Basic Sous-Vide Carrots Sous-Vide Asparagus Perfection Simply Sous-Vide Corn on the Cob with Salted Butter 187°F Basic Sous-Vide Beets Sous-Vide Asparagus with Crisped Pancetta Sous-Vide Asparagus with Butter and Chicken Broth Sous-Vide Beets with Greek Yogurt and Dill Sous-Vide Beets with Black Pepper and Pistachio Hacks (appearing throughout the book) Silky Sous-Vide Lemon Curd Berry-Chocolate Sous-Vide Cheesecake "Baked" Pear à la Sous Vide with Vanilla Bean Sous-Vide Apples with Pie Spices Salt & Pepper Potato Chip Sous-Vide Ice Cream Sous-Vide Salted Dulce de Leche 150°F "Cold" Brew Coffee Sous-Vide Chile-Vanilla Olive Oil Sous-Vide Pumpkin Pies (Sous-Vide Pumpkin Pies with Toasty Pumpkin Seeds Variation) Sous-Vide Crème Brûlée Sous-Vide Egg Bites
    Synopsis
    Perfection in the bag Ready to turn out the best steak of your life by sealing it in a plastic bag and simmering it in a bath of warm water? The technique is called sous vide it s how a lot of the pros do it and now with sous vide devices affordable and available, you can too. Daniel Shumski, the gadget whisperer who demystified the Instant Pot, unlocks the secrets of professional sous vide for home use. He explains step by step the process, timing, precise temperatures by ingredient, best techniques, and ins and outs of the equipment. And then offers 100 brilliant recipes designed to take full advantage of this revolutionary method, plus a dozen unexpected sous-vide hacks (make short-cut cold-brew coffee; infuse your olive oil with new flavors!) With Shumski s guidance, anything can be made better through sous vide, from favorite meats (you ll never cook a chicken breast any other way) to the surprises of sous vide carrots (try them with miso butter) to the showstopping glory of a Berry Cheesecake in a jar., Perfection--in the bag Ready to turn out the best steak of your life by sealing it in a plastic bag and simmering it in a bath of warm water? The technique is called sous vide-- it's how a lot of the pros do it--and now with sous vide devices affordable and available, you can too. Daniel Shumski, the gadget whisperer who demystified the Instant Pot, unlocks the secrets of professional sous vide for home use. He explains step by step the process, timing, precise temperatures by ingredient, best techniques, and ins and outs of the equipment. And then offers 100 brilliant recipes designed to take full advantage of this revolutionary method, plus a dozen unexpected sous-vide hacks (make short-cut "cold-brew" coffee; infuse your olive oil with new flavors!) With Shumski's guidance, anything can be made better through sous vide, from favorite meats (you'll never cook a chicken breast any other way) to the surprises of sous vide carrots (try them with miso butter) to the showstopping glory of a Berry Cheesecake in a jar., Dan Shumski's at it again! The author of How to Instant Pot takes his expertise decoding a complicated piece of equipment to the sous vide machine!
    LC Classification Number
    TX690.7

    Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

    O tym sprzedawcy

    The Trading Post Emporium

    100% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 1,5 tys.

    Dołączył: paź 2011
    Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
    Zarejestrowany jako prywatny sprzedawcaW związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej
    Welcome to The Trading Post Emporium. I love to stock my store with unique, sought-after treasures that my customers will love, including clothing, vinyl records, toys, books, and more! Please enjoy ...
    Zobacz więcej

    Oceny szczegółowe

    Średnia z ostatnich 12 miesięcy
    Dokładność opisu
    4.9
    Przystępny koszt wysyłki
    4.8
    Szybkość wysyłki
    5.0
    Komunikacja
    5.0

    Opinie sprzedawcy (555)

    Wszystkie oceny
    Pozytywne
    Neutralne
    Negatywne