Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The Great Scandinavian Baking Book by Beatrice Ojakangas

StVinniesBooks
(95500)
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
7,49 USD
Około27,47 zł
Stan:
Do przyjęcia
Niesienie pomocy nigdy nie było tak przyjemne. Dochód z tej sprzedaży zostanie przekazany na cel charytatywny.
Odetchnij spokojnie. Zwroty są przyjmowane.
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Eugene, Oregon, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 28 sie a Wt, 2 wrz do 94104
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
     Diners Club

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 316154666243
Ostatnia aktualizacja: 13-07-2025 16:16:30 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Cały przychód netto zostanie przekazany organizacji St. Vincent de Paul of Lane County

We assist the poor and those in need of consolation, seeking out and utilizing every resource. Being mindful of the sanctity and dignity of all, any charitable work that advances those goals is within ...
  • Oficjalna aukcja eBay for Charity. Dowiedz się więcej
  • Ta sprzedaż wspiera zweryfikowanego partnera non profit.

Parametry przedmiotu

Stan
Do przyjęcia: Na książce widoczne są wyraźne ślady używania. Okładka lub oprawa może być uszkodzona, ...
ISBN
9780816634965

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
University of Minnesota Press
ISBN-10
0816634963
ISBN-13
9780816634965
eBay Product ID (ePID)
139806

Product Key Features

Book Title
Great Scandinavian Baking Book
Number of Pages
332 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Scandinavian, Methods / Baking
Publication Year
1999
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Beatrice Ojakangas
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
18.3 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
6.6 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
99-029064
Dewey Edition
21
Dewey Decimal
641.8/15
Synopsis
Recipes for savory and authentic morsels from the north country, now in paperback!Food is the heart of a Scandinavian home: scrumptious pies, delicate pastries, millions of cookies, and, of course, savory breads. Each country--Denmark, Norway, Sweden, Finland, and Iceland--has its specialty and no one goes hungry. In this mouthwatering collection, Beatrice Ojakangas calls on her own Scandinavian heritage and wide-ranging knowledge of baking to produce the definitive cookbook for this rich cultural heritage.Because Ojakangas stresses ease of preparation, even novice bakers will be able to make filled Danish pastries, Christmas buttermilk rye bread, or a few dozen pepparkakor, better known as gingersnaps. This handy reference highlights Scandinavian traditions too. There are recipes for sweet breads to be served with morning, afternoon, and evening coffee; for trays upon trays of cookies to serve as holiday or everyday treats; and for savory meat-and-vegetable pies.The Great Scandinavian Baking Book will warm your heart and fill your stomach.Beatrice Ojakangas is the author of more than a dozen cookbooks, including Great Whole Grain Breads (1993) and The Finnish Cookbook (1989). Her articles have appeared in Bon Appétit, Gourmet, Cooking Light, Cuisine, and Redbook, and she has appeared on television's Baking with Julia Child. She lives in Duluth, Minnesota., Recipes for savory and authentic morsels from the north country, now in paperback Food is the heart of a Scandinavian home: scrumptious pies, delicate pastries, millions of cookies, and, of course, savory breads. Each country--Denmark, Norway, Sweden, Finland, and Iceland--has its specialty and no one goes hungry. In this mouthwatering collection, Beatrice Ojakangas calls on her own Scandinavian heritage and wide-ranging knowledge of baking to produce the definitive cookbook for this rich cultural heritage.Because Ojakangas stresses ease of preparation, even novice bakers will be able to make filled Danish pastries, Christmas buttermilk rye bread, or a few dozen pepparkakor, better known as gingersnaps. This handy reference highlights Scandinavian traditions too. There are recipes for sweet breads to be served with morning, afternoon, and evening coffee; for trays upon trays of cookies to serve as holiday or everyday treats; and for savory meat-and-vegetable pies.The Great Scandinavian Baking Book will warm your heart and fill your stomach.Beatrice Ojakangas is the author of more than a dozen cookbooks, including Great Whole Grain Breads (1993) and The Finnish Cookbook (1989). Her articles have appeared in Bon App tit, Gourmet, Cooking Light, Cuisine, and Redbook, and she has appeared on television's Baking with Julia Child. She lives in Duluth, Minnesota.
LC Classification Number
TX763.O3326 1999

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o sprzedawcy-firmie

Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
O tym sprzedawcy

StVinniesBooks

99,6% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 341 tys.

Dołączył: gru 2013
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
We are a nonprofit company building communities across America through creating jobs, building affordable housing and providing support for veterans, seniors and those who need it most.Many of the ...
Zobacz więcej

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0

Opinie sprzedawcy (100 016)

Wszystkie oceny
Pozytywne
Neutralne
Negatywne