Zdjęcie 1 z 1

Galeria
Zdjęcie 1 z 1

Masz taki przedmiot na sprzedaż?
The Great Scandinavian Baking Book by Beatrice Ojakangas
7,49 USD
Około27,47 zł
Stan:
Do przyjęcia
Na książce widoczne są wyraźne ślady używania. Okładka lub oprawa może być uszkodzona, ale książka jest nadal cała. Na marginesach możliwe są notatki oraz podkreślenia i zaznaczenia w tekście, ale nie brakuje stron ani niczego, co mogłoby niekorzystnie wpłynąć na czytelność lub zrozumiałość tekstu. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Eugene, Oregon, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 28 sie a Wt, 2 wrz do 94104
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 316154666243
Ostatnia aktualizacja: 13-07-2025 16:16:30 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Cały przychód netto zostanie przekazany organizacji St. Vincent de Paul of Lane County
- Oficjalna aukcja eBay for Charity. Dowiedz się więcej
- Ta sprzedaż wspiera zweryfikowanego partnera non profit.
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9780816634965
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
University of Minnesota Press
ISBN-10
0816634963
ISBN-13
9780816634965
eBay Product ID (ePID)
139806
Product Key Features
Book Title
Great Scandinavian Baking Book
Number of Pages
332 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Scandinavian, Methods / Baking
Publication Year
1999
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
18.3 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
6.6 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
99-029064
Dewey Edition
21
Dewey Decimal
641.8/15
Synopsis
Recipes for savory and authentic morsels from the north country, now in paperback!Food is the heart of a Scandinavian home: scrumptious pies, delicate pastries, millions of cookies, and, of course, savory breads. Each country--Denmark, Norway, Sweden, Finland, and Iceland--has its specialty and no one goes hungry. In this mouthwatering collection, Beatrice Ojakangas calls on her own Scandinavian heritage and wide-ranging knowledge of baking to produce the definitive cookbook for this rich cultural heritage.Because Ojakangas stresses ease of preparation, even novice bakers will be able to make filled Danish pastries, Christmas buttermilk rye bread, or a few dozen pepparkakor, better known as gingersnaps. This handy reference highlights Scandinavian traditions too. There are recipes for sweet breads to be served with morning, afternoon, and evening coffee; for trays upon trays of cookies to serve as holiday or everyday treats; and for savory meat-and-vegetable pies.The Great Scandinavian Baking Book will warm your heart and fill your stomach.Beatrice Ojakangas is the author of more than a dozen cookbooks, including Great Whole Grain Breads (1993) and The Finnish Cookbook (1989). Her articles have appeared in Bon Appétit, Gourmet, Cooking Light, Cuisine, and Redbook, and she has appeared on television's Baking with Julia Child. She lives in Duluth, Minnesota., Recipes for savory and authentic morsels from the north country, now in paperback Food is the heart of a Scandinavian home: scrumptious pies, delicate pastries, millions of cookies, and, of course, savory breads. Each country--Denmark, Norway, Sweden, Finland, and Iceland--has its specialty and no one goes hungry. In this mouthwatering collection, Beatrice Ojakangas calls on her own Scandinavian heritage and wide-ranging knowledge of baking to produce the definitive cookbook for this rich cultural heritage.Because Ojakangas stresses ease of preparation, even novice bakers will be able to make filled Danish pastries, Christmas buttermilk rye bread, or a few dozen pepparkakor, better known as gingersnaps. This handy reference highlights Scandinavian traditions too. There are recipes for sweet breads to be served with morning, afternoon, and evening coffee; for trays upon trays of cookies to serve as holiday or everyday treats; and for savory meat-and-vegetable pies.The Great Scandinavian Baking Book will warm your heart and fill your stomach.Beatrice Ojakangas is the author of more than a dozen cookbooks, including Great Whole Grain Breads (1993) and The Finnish Cookbook (1989). Her articles have appeared in Bon App tit, Gourmet, Cooking Light, Cuisine, and Redbook, and she has appeared on television's Baking with Julia Child. She lives in Duluth, Minnesota.
LC Classification Number
TX763.O3326 1999
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o sprzedawcy-firmie
O tym sprzedawcy
StVinniesBooks
99,6% opinii pozytywnych•Sprzedane przedmioty: 341 tys.
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawcy (100 016)
- o***i (1055)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyCame in good condition. Thanks 😊
- l***h (153)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyGreat price. Shipped promptly. Book is in good condition
- _***2 (2)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyQuick service and perfect order. Would use this seller again.