Masz taki przedmiot na sprzedaż?

India: The Cookbook by Pushpesh Pant: New

AlibrisBooks
(461932)
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $44,66
Około165,25 zł
Stan:
Nowy
Odetchnij spokojnie. Zwroty są przyjmowane.
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping.
Znajduje się w: Sparks, Nevada, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 9 sie a Cz, 14 sie do 94104
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
     Diners Club

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 363609165692
Ostatnia aktualizacja: 02-10-2024 12:23:31 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Publication Date
2010-09-17
Pages
960
ISBN
9780714859026

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Phaidon Press, Incorporated
ISBN-10
0714859028
ISBN-13
9780714859026
eBay Product ID (ePID)
102782431

Product Key Features

Book Title
India : the Cookbook
Number of Pages
960 Pages
Language
English
Publication Year
2010
Topic
Regional & Ethnic / Indian & South Asian
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Pushpesh Pant
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
2.1 in
Item Weight
57.1 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
7.5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2011-292694
Reviews
India Cookbook, above all, is an inspiration and a testament to the glory of Indian cooking in all its incarnations. It's a call to the kitchen., "beautifully-designed... indispensable information on ingredients and equipment... manages to make even the most exotic and esoteric regional recipes accessible with straightforward methods and plain language" -Good Things, 'Beautifully-designed... Indispensable information on ingredients and equipment... Manages to make even the most exotic and esoteric regional recipes accessible with straightforward methods and plain language.' - Good Things 'Part of Phaidon's ridiculously popular culinary-bible series, it could mean you'll never need a takeaway again.' - Sunday Times 'Phaidon have once again produced another wittily packaged, yet comprehensive cookbook... An excellent collection.'- Chef 'Beautiful... 1,000 family recipes that have been collected from all over the subcontinent.' - Independent
Dewey Edition
22
Grade From
Seventh Grade
Dewey Decimal
641.5954
Grade To
College Graduate Student
Synopsis
India: The Cookbook is the first comprehensive guide to Indian cooking, with over 1,000 recipes covering every aspect of India's rich and colourful culinary heritage. Unlike many other Indian cookbooks, it is written by an Indian culinary academic and cookbook author who lives and works in Delhi, and the recipes are a true reflection of how traditional dishes are really cooked all over India. They have been carefully edited to ensure that they are simple to follow and achievable in western kitchens, with detailed information about authentic cooking utensils and ingredients. Indian food has been hugely popular in the UK for many years, and the appetite for Indian food shows no sign of diminishing. Now, for the first time, a definitive, wide-ranging and authoritative book on authentic Indian food is available, making it simple to prepare your favourite Indian dishes at home, alongside less well-known dishes such as bataer masalydaar (marinated quails cooked with almonds, chillies and green cardamom), or sambharachi kodi (Goan prawn curry with coconut and tamarind). The comprehensive chapters on breads, pickles, spice pastes and chutneys contain a wide variety of recipes rarely seen in Indian cookbooks, such as bagarkhani roti (a rich sweet bread with raisins, cardamom and poppy seeds) and tamatar ka achar (tomato and mustard-seed pickle). India: The Cookbook is the only book on Indian food you'll ever need., INDIA: THE COOKBOOK is the definitive guide to the rich and varied cooking of India. Doing for India what The Silver Spoon did for Italy and 1080 Recipes did for Spain, it contains 1,000 easy-to-follow, authentic recipes covering the length and breadth of India, including starter salads and kebabs; fish, vegetarian and meat main courses; breads and snacks; pickles and side dishes; and desserts and drinks. It also provides a wealth of information on the different regional cooking styles, the food philosophies of India, and guides to cooking equipment and ingredients. The recipes have been extensively researched, tested and collected from all regions of India by Professor Pushpesh Pant, author of several Indian cookbooks and an expert on Indian cuisine. They have been fully updated for western kitchens, retaining all the colours, flavours and textures of this fascinating and mouthwatering cuisine.
LC Classification Number
TX724.5.I4

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o sprzedawcy-firmie

Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
O tym sprzedawcy

AlibrisBooks

98,6% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 1,9 mln

Dołączył: maj 2008
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Alibris is the premier online marketplace for independent sellers of new & used books, as well as rare & collectible titles. We connect people who love books to thousands of independent sellers around ...
Zobacz więcej

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0

Opinie sprzedawcy (514 016)

Wszystkie oceny
Pozytywne
Neutralne
Negatywne