Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The New Professional Chef by The Culinary Institute of America: Used

AlibrisBooks
(461929)
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $11,04
Około40,85 zł
Stan:
Dobry
Ostatnia sztukaSprzedane: 2
Inni też oglądają ten przedmiot. Tyle osób dodało tę ofertę do obserwowanych: 2.
To jest popularny przedmiot. Sprzedało się już tyle sztuk: 2.
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping.
Znajduje się w: Sparks, Nevada, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 9 sie a Cz, 14 sie do 94104
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Jeśli użyjesz etykiety wysyłkowej eBay, jej koszt zostanie potrącony z kwoty zwrotu pieniędzy.
Płatności:
     Diners Club

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 364014769667
Ostatnia aktualizacja: 24-07-2025 23:48:53 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
Publication Date
1995-11-21
Edition Number
6
Pages
1190
ISBN
0471286796

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471286796
ISBN-13
9780471286790
eBay Product ID (ePID)
442683

Product Key Features

Edition
6
Book Title
New Professional Chef
Number of Pages
1216 Pages
Language
English
Publication Year
1995
Topic
Methods / Quantity, Methods / Professional
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
2.2 in
Item Weight
122 Oz
Item Length
11 in
Item Width
8.9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
95-035590
Dewey Edition
20
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.5/7
Table Of Content
Introduction to the Profession. THE FOODSERVICE PROFESSIONAL. The Professional Chef. Food and Kitchen Safety. Nutrition and Healthy Cooking. Equipment Identification. The Raw Ingredients. COOKING IN THE PROFESSIONAL KITCHEN. Mise en Place. Soups. Sauces. Dry-Heat Cooking Methods. Moist-Heat and Combination Cooking Techniques. Charcuterie and Garde-Manager. Baking and Pastry. THE RECIPES. Mise en Place and Stock Recipe. Soup Recipes. Sauce Recipes. Meat Entrees. Poultry Entrees. Fish Entrees. Vegetarian Entrees. International Entrees. Vegetable Side Dishes. Potato, Grain, and Pasta Dishes. Breakfast Recipes. Salads and Salad Dressings. Sandwiches and Pizzas. Hors d2Oeurvres and Appetizers. Sausages, Pates, and Terrines. Breads. Kitchen Desserts. Cakes and Pastries. Appendices. Glossary. Recommended Reading List. Food Associations. Index.
Synopsis
Thoroughly revised encyclopedic classic used by professionals for decades. The definitive reference is easier to use and is packed with the most up to date information with 1000 reference recipes conveniently located in one section.

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o sprzedawcy-firmie

Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
O tym sprzedawcy

AlibrisBooks

98,6% opinii pozytywnychSprzedane przedmioty: 1,9 mln

Dołączył: maj 2008
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Alibris is the premier online marketplace for independent sellers of new & used books, as well as rare & collectible titles. We connect people who love books to thousands of independent sellers around ...
Zobacz więcej

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0

Opinie sprzedawcy (514 014)

Wszystkie oceny
Pozytywne
Neutralne
Negatywne