|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Blanc Mange By Raymond Blanc,Nicholas Kurti

Stan:
Bardzo dobry
Dostępne: 4 / Sprzedane: 10
Cena:
GBP 3,27
Około16,49 zł
Wysyłka:
GBP 8,99 (około 45,33 zł) Wysyłka standardowa. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Cz, 9 maj a Wt, 28 maj do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Sprzedawca wysyła przedmiot w ciągu 1 dnia po otrzymaniu rozliczonej płatności.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 123402975980
Ostatnia aktualizacja: 24-04-2024 05:06:59 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Title
Raymond Blanc Mange: The Mysteries of the Kitchen Revealed
ISBN
9780563387244
Publication Year
1996
Format
Paperback
Language
English
Book Title
Blanc Mange
Item Height
246mm
Author
Raymond Blanc, Nicholas Kurti
Publisher
Ebury Publishing
Genre
Cookbooks
Item Width
189mm
Item Weight
870g
Number of Pages
320 Pages

O tym produkcie

Product Information

A range of sauces and stocks form the base of a variety of recipes which cover starters, main courses, desserts, breads, ice-cream and preserves. The book also offers an explanation of basic food chemistry, to clarify the processes at work. Techniques such as roasting, poaching, microwave cooking, baking, mousse-making and souffle-making are described, to help readers to avoid failures, and Raymond Blanc explains how the size and thickness of cooking utensils and the variety of ovens affect the cooking time.

Product Identifiers

Publisher
Ebury Publishing
ISBN-13
9780563387244
eBay Product ID (ePID)
88976628

Product Key Features

Book Title
Blanc Mange
Author
Raymond Blanc, Nicholas Kurti
Format
Paperback
Language
English
Publication Year
1996
Genre
Cookbooks
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Height
246mm
Item Width
189mm
Item Weight
870g

Additional Product Features

Title_Author
Nicholas Kurti, Raymond Blanc
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT60358080080
:liam-Emoc.aidemtumahab@yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
baham_books

baham_books

99,1% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 8,7 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (2 833 509)

r***o (178)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Good value and speedy delivery.
e***b (1575)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ponad rok temu
Zakup potwierdzony
cheers
Zobacz wszystkie opinie