Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Onion: The Essential Cook's Guide to Onions, Garlic, Leeks, Spr .9781846818509
GBP 3,50
Około17,95 zł
Stan:
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Brak zapasówSprzedane: 2
Wysyłka:
GBP 8,99 (około 46,11 zł) Standard Int'l Postage.
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Pt, 27 wrz a Śr, 9 paź do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 124859110173
Ostatnia aktualizacja: 14-09-2024 22:50:16 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Title
- Onion: The Essential Cook's Guide to Onions, Garlic, Leeks, Spri
- ISBN
- 9781846818509
- Publication Year
- 2013
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Book Title
- Onion: the Essential Cook's Guide to Onions, Garlic, Leeks, Spring Onions, Shallots and Chives
- Item Height
- 228mm
- Publisher
- Anness Publishing
- Topic
- Cooking by Ingredient
- Item Width
- 175mm
- Item Weight
- 844g
- Number of Pages
- 256 Pages
O tym produkcie
Product Information
This cookbook is devoted to one of the best-loved family of ingredients - onions, garlic, leeks, spring onions, shallots and chives. A comprehensive reference section discusses the culinary history of the allium and identifies all the main varieties, as well as providing a step-by-step guide to growing, preparing and cooking these versatile and popular ingredients. This is followed by 150innovative recipes, from classic dishes such as French Onion Soup with Gruyere Croutes to contemporary ideas such as Grilled Polenta with Caramelized Onions. Over 800 glorious photographs, informative text and enticing recipes make this book essential for every kitchen.
Product Identifiers
Publisher
Anness Publishing
ISBN-13
9781846818509
eBay Product ID (ePID)
223034732
Product Key Features
Book Title
Onion: the Essential Cook's Guide to Onions, Garlic, Leeks, Spring Onions, Shallots and Chives
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2013
Number of Pages
256 Pages
Dimensions
Item Height
228mm
Item Width
175mm
Item Weight
844g
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United Kingdom
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
- GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
- 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
- 03800600
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (3 049 852)
Ten przedmiot (1)
Wszystkie przedmioty (3 049 852)
l***b (637)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ponad rok temu
Zakup potwierdzony
So clever
u***y (509)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
All as described
u***y (509)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great condition and arrived quickly
u***y (509)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Quick to arrive, no issues