Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Meat: Everything You Need to Know, Lafrieda 9781476725994 Fast Free Shipping.+

Stan:
Nowy
Dostępne: 4 / Sprzedane: 5
Cena:
GBP 16,78
Około85,72 zł
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 125168505989
Ostatnia aktualizacja: 01-04-2024 17:11:03 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
PublishedOn
2014-09-11
Title
Meat: Everything You Need to Know
ISBN
9781476725994
EAN
9781476725994
Publication Year
2014
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Meat: Everything You Need to Know
Item Height
276mm
Author
Pat Lafrieda, Carolynn Carreno
Publisher
Atria Books
Topic
Cooking by Ingredient
Item Width
235mm
Item Weight
1644g
Number of Pages
256 Pages

O tym produkcie

Product Information

Pat LaFrieda, the third generation butcher and owner of America's premier meatpacking business, presents the ultimate book of everything meat, with more than seventy-five mouthwatering recipes for beef, pork, lamb, veal, and poultry. For true meat lovers, a beautifully prepared cut of beef, pork, lamb, veal, or poultry is not just the center of the meal, it is the reason for eating. No one understands meat's seductive hold on our palates better than America's premier butcher, Pat LaFrieda. In Meat: Everything You Need to Know, he passionately explains the best and most flavorful cuts to purchase (some of them surprisingly inexpensive or unknown) and shares delicious recipes and meticulous techniques, all with the knowledge that comes from a fourth generation butcher. If you have ever wondered what makes the meat in America's finest restaurants so delectable, LaFrieda-the butcher to the country's greatest chefs-has the answers, and the philosophy behind it. In seventy-five recipes-some of them decades-old LaFrieda family favorites, some from New York City's best restaurateurs, including Lidia Bastianich, Josh Capon, Mike Toscano, and Jimmy Bradley-the special characteristics of each type of meat comes into exquisite focus. Pat's signature meat selections have inspired famous chefs, and now Meat brings home cooks the opportunity to make similar mouthwatering recipes including multiple LaFrieda Custom Burger Blends, Whole Shank Osso Bucco, Tuscan Fried Chicken with Lemon, Crown Pork Roast with Pineapple Bread Stuffing, Frenched Chop with Red Onion Soubise, Beef Wellington with Mushroom Cream Sauce, and Chipotle-Braised Tomahawk Short Ribs, along with many more. Step-by-step photographs make tricky operations like butterflying a veal chop or tying a crown roast easy even for beginners; beautiful double-page photographic diagrams show more clearly than any previous book where different cuts come from on the animal; and advice on necessary equipment, butcher's notes, and glorious full-color photographs of the dishes complete this magnificent and comprehensive feast for the senses. Throughout the pages of Meat, Pat LaFrieda's interwoven tales of life in the meatpacking business and heartwarming personal reminiscences celebrate his family's century of devotion to their calling and are a tribute to a veritable New York City institution. Pat's reverence and passion for his subject both teach and inspire.

Product Identifiers

Publisher
Atria Books
ISBN-13
9781476725994
eBay Product ID (ePID)
209306589

Product Key Features

Book Title
Meat: Everything You Need to Know
Author
Pat Lafrieda, Carolynn Carreno
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2014
Number of Pages
256 Pages

Dimensions

Item Height
276mm
Item Width
235mm
Item Weight
1644g

Additional Product Features

Title_Author
Carolynn Carreno, Pat Lafrieda
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT60358080080
:liam-Emoc.aidemtumahab@yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
  • 03800600
baham_books

baham_books

99,1% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 8,9 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (2 907 617)

4***a (76)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ponad rok temu
Zakup potwierdzony
Item as expected, recommend seller!
Zobacz wszystkie opinie