|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Local Breads: Sourdough and Whole-Grain Recipes. Leader, Chattman**

Stan:
Nowy
Dostępne: 2
Cena:
GBP 30,02
Około151,07 zł
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 125220484046
Ostatnia aktualizacja: 23-05-2024 06:50:42 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
PublishedOn
2007-09-07
Title
Local Breads: Sourdough and Whole-Grain Recipes from Europe's Be
ISBN
9780393050554
EAN
9780393050554
Publication Year
2007
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Local Breads: Sourdough and Whole-Grain Recipes from Europe's Best Artisan Bakers
Item Height
262mm
Author
Daniel Leader
Publisher
WW Norton & Co
Topic
Cooking
Item Width
213mm
Item Weight
1155g
Number of Pages
368 Pages

O tym produkcie

Product Information

Recipes from the back rooms and basement bakeries that produce Europe's best breads. When Daniel Leader opened his Catskills bakery, Bread Alone, twenty years ago, he was determined to duplicate the whole-grain and sourdough breads he had learned to make in the bakeries of Paris. The bakery was an instant success, and his first book, Bread Alone, brought Leader's breads to home kitchens. In this, his second book, Leader shares his experiences traveling throughout Europe in search of the best artisan breads. He learned how to make new-wave sourdough baguettes with spelt, flaxseed, and soy at an organic bakery in Alsace; and in Genzano, outside of Rome, he worked with the bakers who make the enormous country loaves so unique that they have earned the Indicazione Geografica Protetta (IGP), a government mark reserved for the most prized foods and wines. Leader's detailed recipes describe every step that it takes to reproduce these rare loaves, which until now were available strictly locally. 32 pages of color illustrations.

Product Identifiers

Publisher
WW Norton & Co
ISBN-13
9780393050554
eBay Product ID (ePID)
88326550

Product Key Features

Book Title
Local Breads: Sourdough and Whole-Grain Recipes from Europe's Best Artisan Bakers
Author
Daniel Leader
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking
Publication Year
2007
Number of Pages
368 Pages

Dimensions

Item Height
262mm
Item Width
213mm
Item Weight
1155g

Additional Product Features

Title_Author
Daniel Leader
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT60358080080
:liam-Emoc.aidemtumahab@yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
baham_books

baham_books

99,1% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 8,8 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (2 869 530)

a***6 (1040)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A+++
o***e (588)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
super
o***r (2167)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Perfect transaction .