Zdjęcie 1 z 1
![Gotowanie dla geeków: prawdziwa nauka, świetne hacki i dobre jedzenie - Zdjęcie 1 z 1](https://i.ebayimg.com/images/g/kN0AAOSwtfhYpKLC/s-l500.jpg)
Gotowanie dla geeków: prawdziwa nauka, świetne hacki i dobre jedzenie–
Stan:
Wysyłka:
Znajduje się w: Saint Louis, Missouri, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 27 cze a Pn, 1 lip do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
Kupuj bez obaw
Informacje o sprzedawcy
- 99,4% opinii pozytywnych
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 134986790080
Ostatnia aktualizacja: 30-05-2024 01:14:35 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9780596805883
- Subject Area
- Computers, Technology & Engineering, Cooking
- Publication Name
- Cooking for Geeks : Real Science, Great Hacks, and Good Food
- Publisher
- O'reilly Media, Incorporated
- Item Length
- 9.2 in
- Subject
- Food Science, Methods / General, General
- Publication Year
- 2010
- Type
- Textbook
- Format
- Trade Paperback
- Language
- English
- Item Height
- 0.7 in
- Item Weight
- 32.7 Oz
- Item Width
- 8 in
- Number of Pages
- 432 Pages
O tym produkcie
Product Information
Are you the innovative type, the cook who marches to a different drummer -- used to expressing your creativity instead of just following recipes? Are you interested in the science behind what happens to food while it's cooking? Do you want to learn what makes a recipe work so you can improvise and create your own unique dish? More than just a cookbook, Cooking for Geeks applies your curiosity to discovery, inspiration, and invention in the kitchen. Why is medium-rare steak so popular? Why do we bake some things at 350° F/175° C and others at 375° F/190° C? And how quickly does a pizza cook if we overclock an oven to 1,000° F/540° C? Author and cooking geek Jeff Potter provides the answers and offers a unique take on recipes -- from the sweet (a "mean" chocolate chip cookie) to the savory (duck confit sugo). This book is an excellent and intriguing resource for anyone who wants to experiment with cooking, even if you don't consider yourself a geek. Initialize your kitchen and calibrate your tools Learn about the important reactions in cooking, such as protein denaturation, Maillard reactions, and caramelization, and how they impact the foods we cook Play with your food using hydrocolloids and sous vide cooking Gain firsthand insights from interviews with researchers, food scientists, knife experts, chefs, writers, and more, including author Harold McGee, TV personality Adam Savage, chemist Hervé This, and xkcd "My own session with the book made me feel a lot more confident in my cooking." --Monica Racic, The New Yorker "I LOVE this book. It's inspiring, invigorating, and damned fun to spend time inside the mind of 'big picture' cooking. I'm Hungry!" --Adam Savage, co-host of Discovery Channel's MythBusters "In his enchanting, funny, and informative book, Cooking for Geeks (O'Reilly), Jeff Potter tells us why things work in the kitchen and why they don't." -- Barbara Hanson, NewYork Daily News
Product Identifiers
Publisher
O'reilly Media, Incorporated
ISBN-10
0596805888
ISBN-13
9780596805883
eBay Product ID (ePID)
81813592
Product Key Features
Number of Pages
432 Pages
Language
English
Publication Name
Cooking for Geeks : Real Science, Great Hacks, and Good Food
Publication Year
2010
Subject
Food Science, Methods / General, General
Type
Textbook
Subject Area
Computers, Technology & Engineering, Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.7 in
Item Weight
32.7 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
Dewey Edition
22
Target Audience
Scholarly & Professional
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.5024
Lc Classification Number
Tx652
Table of Content
Recipe Index List of Interviews Preface Chapter 1: Hello, Kitchen! Chapter 2: Initializing the Kitchen Chapter 3: Choosing Your Inputs: Flavors and Ingredients Chapter 4: Time and Temperature: Cooking's Primary Variables Chapter 5: Air: Baking's Key Variable Chapter 6: Playing with Chemicals Chapter 7: Fun with Hardware Cooking Around Allergies Afterword About the Author Colophon
Copyright Date
2010
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 134986790080
Ostatnia aktualizacja: 30-05-2024 01:14:35 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Wysyłka i obsługa
Lokalizacja przedmiotu:
Saint Louis, Missouri, Stany Zjednoczone
Wysyłka do:
Afganistan, Albania, Algieria, Andora, Angola, Anguilla, Antigua i Barbuda, Arabia Saudyjska, Argentyna, Armenia, Aruba, Australia, Austria, Azerbejdżan, Bahamy, Bahrajn, Bangladesz, Belgia, Belize, Benin, Bermudy, Bhutan, Boliwia, Botswana, Bośnia i Hercegowina, Brazylia, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Bułgaria, Chile, Chiny, Chorwacja, Cypr, Czad, Czarnogóra, Czechy, Dania, Demokratyczna Republika Konga, Dominikana, Dżibuti, Egipt, Ekwador, Erytrea, Estonia, Eswatini, Etiopia, Fidżi, Filipiny, Finlandia, Francja, Gabon, Gambia, Ghana, Gibraltar, Grecja, Grenada, Grenlandia, Gruzja, Gujana, Gwatemala, Gwinea, Gwinea Bissau, Gwinea Równikowa, Haiti, Hiszpania, Holandia, Honduras, Hongkong, Indie, Indonezja, Irlandia, Islandia, Izrael, Jamajka, Japonia, Jemen, Jordania, Kajmany, Kambodża, Kamerun, Kanada, Katar, Kazachstan, Kenia, Kirgistan, Kiribati, Kolumbia, Kongo, Korea Południowa, Kostaryka, Kuwejt, Laos, Lesotho, Liban, Liberia, Liechtenstein, Litwa, Luksemburg, Macedonia Północna, Madagaskar, Makau, Malawi, Malediwy, Malezja, Mali, Malta, Maroko, Mauretania, Mauritius, Meksyk, Monako, Mongolia, Montserrat, Mozambik, Mołdawia, Namibia, Nauru, Nepal, Niemcy, Niger, Nigeria, Nikaragua, Norwegia, Nowa Zelandia, Oman, Pakistan, Panama, Papua-Nowa Gwinea, Paragwaj, Peru, Polska, Portugalia, Południowa Afryka, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Rumunia, Rwanda, Saint Kitts i Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent i Grenadyny, Salwador, Samoa Zachodnie, San Marino, Senegal, Serbia, Seszele, Sierra Leone, Singapur, Sri Lanka, Stany Zjednoczone, Surinam, Szwajcaria, Szwecja, Słowacja, Słowenia, Tadżykistan, Tajlandia, Tajwan, Tanzania, Togo, Tonga, Trynidad i Tobago, Tunezja, Turcja, Turkmenistan, Turks i Caicos, Uganda, Urugwaj, Uzbekistan, Vanuatu, Wallis i Futuna, Watykan, Wielka Brytania, Wietnam, Wybrzeże Kości Słoniowej, Wyspy Salomona, Węgry, Włochy, Zambia, Zimbabwe, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Łotwa
Wykluczenia:
APO/FPO, Alaska/Hawaje, Barbados, Gujana Francuska, Gwadelupa, Libia, Martynika, Nowa Kaledonia, Polinezja Francuska, Protektoraty USA, Reunion, Rosja, Ukraina, Wenezuela
Wysyłka i obsługa | Do | Usługa | Dostawa*Zobacz uwagi o dostawie |
---|---|---|---|
Bezpłatna wysyłka | Stany Zjednoczone | Wysyłka ekonomiczna (USPS Media MailTM) | Szacowana między Cz, 27 cze a Pn, 1 lip do 43230 |
US $4,99 (około 20,19 zł) | Stany Zjednoczone | Wysyłka przyspieszona (USPS Priority Mail®) | Szacowana między Wt, 25 cze a Pt, 28 cze do 43230 |
Czas na wysłanie |
---|
Zwykle wysyłam przesyłkę w ciągu 1 dnia roboczego po otrzymaniu rozliczonej płatności. |
Podatki |
---|
Podczas realizacji transakcji mogą zostać naliczone podatki. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o płaceniu podatku za zakupy na eBay. |
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 134986790080
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 134986790080
Sprzedawca nalicza podatek od sprzedaży dla przedmiotów wysyłanych do następujących stanów:
Stan | Stawka podatku od sprzedaży |
---|
Warunki zwrotów
Po otrzymaniu przedmiotu skontaktuj się ze sprzedawcą w ciągu | Zwrot pieniędzy zostanie dokonany jako | Wysyłka zwrotna |
---|---|---|
30 dni | Zwrot gotówki | Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący |
Kupujący jest odpowiedzialny za opłacenie kosztów wysyłki zwrotnej.
Szczegóły warunków zwrotów |
---|
Zwroty są przyjmowane |
Szczegóły dotyczące płatności
Formy płatności
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (2 069)
h***b (718)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great buy
a***2 (5)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Book was more in used condition than good.. however, nothing was torn or missing and I read it just fine. Would but from sender again.
t***r (1451)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
The package arrived pretty quickly and the book is great condition.