Zdjęcie 1 z 1
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making by
Stan:
Dostępne: 3
Wysyłka:
AU $19,38 (około 50,65 zł) International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days). Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Melbourne, Australia
Dostawa:
Szacowana między Cz, 23 maj a Wt, 4 cze do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
Kupuj bez obaw
Informacje o sprzedawcy
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 135020210601
Ostatnia aktualizacja: 16-05-2024 01:56:11 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN-13
- 9781558329874
- Type
- Does not apply
- UPC
- Does not apply
- Publication Year
- 2019
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Book Title
- The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
- Item Height
- 229mm
- Publisher
- Harvard Common Press,U.S.
- Topic
- Cooking by Ingredient, Preserving
- Item Width
- 178mm
- Number of Pages
- 224 Pages
O tym produkcie
Product Information
Trust The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making to ensure you get the most out of your beef, pork, venison, lamb, poultry, and goat. Absolutely everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering, to processing, to preserving in ways like smoking, salting, and making jerky, author Philip Hasheider teaches it all in step-by-step instructions and illustrations,which guide you through the entire process: how to properly secure the animal and then safely and humanely transforming the meat into future meals for your family. Along the way, you'll learn about different cuts of meat and learn how to process them into different products, like sausages and jerky. The best meals are the ones you make yourself, why not extend this sentiment all the way to the meat itself?
Product Identifiers
Publisher
Harvard Common Press,U.S.
ISBN-13
9781558329874
eBay Product ID (ePID)
17046464053
Product Key Features
Book Title
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient, Preserving
Publication Year
2019
Number of Pages
224 Pages
Dimensions
Item Height
229mm
Item Width
178mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Numer VAT (NIP):
- AU 82107909133
- GB 293967539
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 135020210601
Ostatnia aktualizacja: 16-05-2024 01:56:11 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Wysyłka i obsługa
Lokalizacja przedmiotu:
Melbourne, Australia
Wysyłka do:
Cały świat
Wykluczenia:
Afganistan, Algieria, Angola, Anguilla, Armenia, Azerbejdżan, Bangladesz, Benin, Bhutan, Białoruś, Boliwia, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Czad, Demokratyczna Republika Konga, Dominika, Dominikana, Dżibuti, Egipt, Ekwador, Erytrea, Eswatini, Etiopia, Fidżi, Gabon, Gambia, Ghana, Gruzja, Gujana, Gujana Francuska, Gwadelupa, Gwatemala, Gwinea, Gwinea Bissau, Gwinea Równikowa, Haiti, Honduras, Indie, Irak, Irlandia, Jamajka, Jemen, Kambodża, Kamerun, Kazachstan, Kenia, Kirgistan, Komory, Kongo, Korea Południowa, Korea Północna, Kostaryka, Lesotho, Liban, Liberia, Libia, Madagaskar, Majotta, Malawi, Mali, Maroko, Martynika, Mauretania, Mauritius, Mongolia, Mozambik, Mołdawia, Namibia, Niger, Nigeria, Nikaragua, Nowa Kaledonia, Pakistan, Papua-Nowa Gwinea, Paragwaj, Peru, Polinezja Francuska, Portoryko, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Reunion, Rosja, Rwanda, Sahara Zachodnia, Salwador, Samoa Amerykańskie, Samoa Zachodnie, Senegal, Seszele, Sierra Leone, Somalia, Surinam, Svalbard i Jan Mayen, Syria, Tadżykistan, Tanzania, Togo, Tonga, Trynidad i Tobago, Tunezja, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Ukraina, Uzbekistan, Vanuatu, Wenezuela, Wielka Brytania, Wybrzeże Kości Słoniowej, Wyspy Dziewicze (USA), Zambia, Zimbabwe, Święta Helena
Wysyłka i obsługa | Każdy dodatkowy przedmiot | Do | Usługa | Dostawa*Zobacz uwagi o dostawie |
---|---|---|---|---|
AU $19,38 (około 50,65 zł) | AU $19,38 (około 50,65 zł) | Stany Zjednoczone | International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days) | Szacowana między Cz, 23 maj a Wt, 4 cze do 43230 |
Czas na wysłanie |
---|
Zwykle wysyłam przesyłkę w ciągu 5 dni roboczych po otrzymaniu rozliczonej płatności. |
Podatki |
---|
Podczas realizacji transakcji mogą zostać naliczone podatki. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o płaceniu podatku za zakupy na eBay. |
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 135020210601
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 135020210601
Sprzedawca nalicza podatek od sprzedaży dla przedmiotów wysyłanych do następujących stanów:
Stan | Stawka podatku od sprzedaży |
---|
Warunki zwrotów
Po otrzymaniu przedmiotu skontaktuj się ze sprzedawcą w ciągu | Wysyłka zwrotna |
---|---|
30 dni | Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący |
Kupujący jest odpowiedzialny za opłacenie kosztów wysyłki zwrotnej.
Szczegóły warunków zwrotów |
---|
Zwroty są przyjmowane |
Szczegóły dotyczące płatności
Formy płatności
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (1 426 740)
3***7 (508)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great service, item as described, well packaged, fast delivery, thank you!
t***t (513)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thanks!
_***a (136)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Well-priced, the item was essentially brand new and quickly sent and received. A great sale all-round for an out-of-print rarer type of book.