|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making by

Stan:
Nowy
Dostępne: 3
Cena:
AU $46,23
Około120,82 zł
Wysyłka:
AU $19,38 (około 50,65 zł) International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days). Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Melbourne, Australia
Dostawa:
Szacowana między Cz, 23 maj a Wt, 4 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 135020210601
Ostatnia aktualizacja: 16-05-2024 01:56:11 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9781558329874
Type
Does not apply
UPC
Does not apply
Publication Year
2019
Format
Paperback
Language
English
Book Title
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Item Height
229mm
Author
Philip Hasheider
Publisher
Harvard Common Press,U.S.
Topic
Cooking by Ingredient, Preserving
Item Width
178mm
Number of Pages
224 Pages

O tym produkcie

Product Information

Trust The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making to ensure you get the most out of your beef, pork, venison, lamb, poultry, and goat. Absolutely everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering, to processing, to preserving in ways like smoking, salting, and making jerky, author Philip Hasheider teaches it all in step-by-step instructions and illustrations,which guide you through the entire process: how to properly secure the animal and then safely and humanely transforming the meat into future meals for your family. Along the way, you'll learn about different cuts of meat and learn how to process them into different products, like sausages and jerky. The best meals are the ones you make yourself, why not extend this sentiment all the way to the meat itself?

Product Identifiers

Publisher
Harvard Common Press,U.S.
ISBN-13
9781558329874
eBay Product ID (ePID)
17046464053

Product Key Features

Book Title
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Author
Philip Hasheider
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient, Preserving
Publication Year
2019
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Height
229mm
Item Width
178mm

Additional Product Features

Title_Author
Philip Hasheider
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Eua.moc.elineht@yabe
Numer VAT (NIP):
  • AU 82107909133
  • GB 293967539
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
thenilestore

thenilestore

98,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 3,2 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 426 740)

3***7 (508)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great service, item as described, well packaged, fast delivery, thank you!
t***t (513)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thanks!
_***a (136)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Well-priced, the item was essentially brand new and quickly sent and received. A great sale all-round for an out-of-print rarer type of book.