Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
The Complete Cookbook for Young Scientists: Good Science Makes Great Food: 70+
US $7,08
Około26,94 zł
lub Najlepsza oferta
Poprzednio US $7,87 (10% taniej)
Stan:
Nowy
Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby poznać więcej szczegółów, zobacz aukcję sprzedającego.
Wysyłka:
US $15,70 (około 59,74 zł) USPS Ground Advantage®.
Znajduje się w: Kennewick, Washington, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 28 wrz a Śr, 2 paź do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 135047821949
Ostatnia aktualizacja: 04-09-2024 00:55:17 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Release Year
- 2021
- ISBN
- 9781948703666
- Book Title
- Complete Cookbook for Young Scientists : Good Science Makes Great Food: 70+ Recipes, Experiments, and Activities
- Book Series
- Young Chefs Ser.
- Publisher
- America's Test Kitchen
- Item Length
- 9.3 in
- Publication Year
- 2021
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Illustrator
- Yes
- Item Height
- 0.8 in
- Genre
- House & Home, Juvenile Nonfiction
- Topic
- Référence / General, Cooking & Food, General, Health & Daily Living / Diet & Nutrition
- Item Weight
- 24.7 Oz
- Item Width
- 7.4 in
- Number of Pages
- 240 Pages
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
1948703661
ISBN-13
9781948703666
eBay Product ID (ePID)
12050390362
Product Key Features
Book Title
Complete Cookbook for Young Scientists : Good Science Makes Great Food: 70+ Recipes, Experiments, and Activities
Number of Pages
240 Pages
Language
English
Publication Year
2021
Topic
Référence / General, Cooking & Food, General, Health & Daily Living / Diet & Nutrition
Illustrator
Yes
Genre
House & Home, Juvenile Nonfiction
Book Series
Young Chefs Ser.
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.8 in
Item Weight
24.7 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
7.4 in
Additional Product Features
Intended Audience
Juvenile Audience
LCCN
2021-014048
Reviews
"Many 11-year-olds like to get in the kitchen. With this cookbook, they can make over 70 delicious recipes. The best part, however, is that the cookbook explains why food cooks the way it does, and it includes science experiments they can do in the kitchen." -- Insider
Dewey Edition
23
TitleLeading
The
Grade From
Third Grade
Dewey Decimal
641.5123
Grade To
Seventh Grade
Synopsis
America's Test Kitchen Kids brings delicious science to your kitchen! Over 75 kid-tested, kid-approved recipes and experiments teach young chefs about the fun and fascinating science of food. This is the fourth book in the New York Times bestselling cookbook series for Young Chefs. Why do some cheeses melt better than others? Why does popcorn "pop"? How does gelatin work? Answer these questions (and wow your friends and family!) by cooking the best-ever skillet pizza, easy chocolate popcorn, and galactic mirror cake... and more! Plus, fun science experiments to do in your home kitchen. With The Complete Cookbook for Young Scientists , emerging scientists and young chefs will feel confident in the kitchen, proud of their accomplishments, and learn the basics of food science along the way.
LC Classification Number
TX652.5.A4567 2021
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej
Opinie sprzedawców (576)
- 1***d (1665)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyLooks ok 👍
- a***- (2)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyN/A
- e***a (3947)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyGreat shirt, thank you!