Skończył się zapas tego przedmiotu.
Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The 100 Greatest New Orleans Creole Recipes, LA, 100 Greatest Recipes

Arcadia Publishing
  • (28114)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $12,57
Około48,13 zł
Stan:
Nowy
Brak zapasówSprzedane: 4
Inni też oglądają ten przedmiot. Tyle osób dodało tę ofertę do obserwowanych: 8.
To jest popularny przedmiot. Sprzedało się już tyle sztuk: 4.
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Columbia, South Carolina, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 26 wrz a Pn, 30 wrz do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 144236123813
Ostatnia aktualizacja: 03-07-2024 15:10:56 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Brand
Pelican Publishing
MPN
978-1-5655-4046-0
ISBN
9781565540460
Book Title
100 Greatest New Orleans Creole Recipes
Book Series
100 Greatest Recipes Ser.
Publisher
Arcadia Publishing
Item Length
9 in
Edition
3
Publication Year
1994
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1 in
Author
Roy Guste, Roy Guste Jr.
Genre
Cooking, History
Topic
United States / State & Local / South (Al, Ar, Fl, Ga, Ky, La, ms, Nc, SC, Tn, VA, WV), Regional & Ethnic / Cajun & Creole
Item Weight
16.7 Oz
Item Width
6 in
Number of Pages
224 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Arcadia Publishing
ISBN-10
1565540468
ISBN-13
9781565540460
eBay Product ID (ePID)
1501096

Product Key Features

Edition
3
Book Title
100 Greatest New Orleans Creole Recipes
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Publication Year
1994
Topic
United States / State & Local / South (Al, Ar, Fl, Ga, Ky, La, ms, Nc, SC, Tn, VA, WV), Regional & Ethnic / Cajun & Creole
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, History
Author
Roy Guste, Roy Guste Jr.
Book Series
100 Greatest Recipes Ser.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
16.7 Oz
Item Length
9 in
Item Width
6 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
94-020650
TitleLeading
The
Dewey Edition
20
Number of Volumes
1 vol.
Dewey Decimal
641.5/9763
Synopsis
From Haute Creole entres to hearty red beans and rice, Roy F. Gustes recipes make Creole cooking elegant and effortless. Within these 100 recipes lies the key to the true flavor of Louisianas Creole food: simplicity of process and fresh ingredients., From 'Haute Creole' entr'es to hearty red beans and rice, Roy F. Guste's recipes make Creole cooking elegant and effortless. Within these 100 recipes lies the key to the true flavor of Louisiana's Creole food: simplicity of process and fresh ingredients., Introducing the best of Louisiana cookery from restaurateur and French-trained chef Roy F. Guste, Jr. In The 100 Greatest New Orleans Creole Recipes , Guste presents a selection of choice recipes ranging from iHaute Creolei entries like daube glacie to hearty red beans and rice. For generations, these dishes have graced the tables of famous dining establishments and family kitchen tables alike, proving that they have universal appeal and popularity. Chef Guste has simplified the steps of some his grander recipes, testing each one using only four saucepans, a skillet, and the bare minimum of utensils. The key to producing authentic Creole food, as he emphasizes, is the simplicity of the process and the freshness of ingredients. Follow these recipes and you can create the true flavor of Louisiana. Accompanying these recipes are beautiful period illustrations, as well as reminiscences and anecdotes of the recipesi origins that only a few other true Louisianians would know. With gumbos, bisques, blackened dishes, appetizers, drinks, and desserts, this book makes Creole dining elegant and effortless. Roy F. Guste is a former proprietor and chef of Antoineis, the famous New Orleans restaurant. He is a food advisor to many restaurants, a frequent lecturer at conventions, and an author of cookbooks and a garden guide.
LC Classification Number
TX715.2.L68G86 1994

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Arcadia Publishing
jack joseph
210 Wingo Way
Ste 200
29464 Mount Pleasant, SC
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.gnihsilbupaidacra@yabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Arcadia Publishing

Arcadia Publishing

99,6% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 89 tys.
Dołączył: mar 2017
The official eBay store of Arcadia Publishing. Browse and shop over 17,000 local and regional interest titles about American history.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (33 927)