Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Mme. BÃ?guÃ?'s Recipes of Old New Orleans Creole Cookery, Louisiana, Paperback

Arcadia Publishing
  • (28282)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $10,37
Około39,77 zł
Stan:
Nowy
Dostępne: ponad 10Sprzedane: 56
Popularność przedmiotu rośnie. Sprzedało się już tyle sztuk: 56.
Inni też chcą ten przedmiot. Tyle osób obserwuje tę ofertę: 88.
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Columbia, South Carolina, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 1 paź a Pt, 4 paź do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 144243184999
Ostatnia aktualizacja: 26-09-2024 22:51:38 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Brand
Unbranded
MPN
9781455617586
ISBN
9781455617586
Book Title
Mme. Bégué's Recipes of Old New Orleans Creole Cookery
Publisher
Arcadia Publishing
Item Length
8 in
Publication Year
2012
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Author
Poppy Tooker, Elizabeth Begue
Genre
Cooking, History
Topic
United States / State & Local / South (Al, Ar, Fl, Ga, Ky, La, ms, Nc, SC, Tn, VA, WV), Regional & Ethnic / Cajun & Creole
Item Weight
4.8 Oz
Item Width
5.2 in
Number of Pages
104 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Arcadia Publishing
ISBN-10
145561758X
ISBN-13
9781455617586
eBay Product ID (ePID)
28038374585

Product Key Features

Book Title
Mme. Bégué's Recipes of Old New Orleans Creole Cookery
Number of Pages
104 Pages
Language
English
Publication Year
2012
Topic
United States / State & Local / South (Al, Ar, Fl, Ga, Ky, La, ms, Nc, SC, Tn, VA, WV), Regional & Ethnic / Cajun & Creole
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, History
Author
Poppy Tooker, Elizabeth Begue
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Weight
4.8 Oz
Item Length
8 in
Item Width
5.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2012-027018
Dewey Edition
23
Number of Volumes
1 vol.
Dewey Decimal
641.59763
Synopsis
Discover the origins of "second breakfast" in New Orleans. Originally published in 1900 from the handwritten notes of Mme. Bégué herself, this collection of dishes from a quintessential New Orleans restaurant are now available in a reprint of the 1937 edition., "In 1900 Madame Bigui wrote her recipes down in a French cook book collectors have always prized. The instructions assume a basic knowledge of cuisine: the measurements are often left to taste, temperature is relative, and cooking times left to the best judgment of the chef. It takes a few pages to realize much of the cookery takes place not on a stove, but over an open fire."-Don Spiro, Zelda: The Magazine of the Vintage Nouveau Originally published in 1900 from the handwritten notes of Mme. Bigui herself, this collection of dishes from a quintessential New Orleans restaurant are now available in a edited and modernized version of the 1937 edition. One of the first cookbooks ever published in New Orleans that became a sought-after souvenir of the Bigui's dining experience, it has been updated with a foreword by renowned food enthusiast Poppy Tooker. Originally published as a guide for tourists wanting a taste of true Creole cuisine, it includes recipes from other well-known cooks, including Victor Bero from Victor's Restaurant (later called Galatoire's). Tooker recreated the most significant of Madame Bigui's creations by providing a contemporary rendition of the original recipe. Included are such treasures as Turtle Soup, Chicken i la Creole, and Creole Gumbo., Discover the origins of "second breakfast" in New Orleans. Originally published in 1900 from the handwritten notes of Mme. B gu herself, this collection of dishes from a quintessential New Orleans restaurant are now available in a reprint of the 1937 edition.
LC Classification Number
TX715.2.L68B44 2012

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Arcadia Publishing
jack joseph
210 Wingo Way
Ste 200
29464 Mount Pleasant, SC
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.gnihsilbupaidacra@yabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Arcadia Publishing

Arcadia Publishing

99,6% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 90 tys.
Dołączył: mar 2017
The official eBay store of Arcadia Publishing. Browse and shop over 17,000 local and regional interest titles about American history.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (34 154)

  • g***n (734)- Opinie wystawione przez kupującego.
    Ostatni miesiąc
    Zakup potwierdzony
    Excellent
  • a***r (1182)- Opinie wystawione przez kupującego.
    Ostatnie 6 miesięcy
    Zakup potwierdzony
    Nice cookbook. Great and easy transaction.
  • 7***a (114)- Opinie wystawione przez kupującego.
    Ostatni rok
    Zakup potwierdzony
    Fast shipping. Exactly as described.
  • Zobacz wszystkie opinie