|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Kitchen Planning and Management, Kirk, David

8M+ feedback. Millions of books, dvds & more in stock!
Stan:
Bardzo dobry
Dostępne: 2
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: GB, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 144869331112
Ostatnia aktualizacja: 26-04-2024 07:14:55 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Title
Kitchen Planning and Management
Book Title
Kitchen Planning and Management
ISBN
075060011X
EAN
9780750600118
Binding
Paperback / softback
Date of Publication
19910200
Release Title
Kitchen Planning and Management
Artist
Kirk, David
Brand
N/A
Colour
N/A
Publication Year
1991
Type
Textbook
Format
Paperback
Subject Area
Hotel Management
Language
English
Publication Name
Kitchen Planning and Management
Item Height
234mm
Author
David Kirk, John Fuller
Publisher
Elsevier Science & Technology
Item Width
156mm
Item Weight
56g
Number of Pages
350 Pages

O tym produkcie

Product Information

Designed for kitchen managers and catering students, this book deals with the organization and management of a professional kitchen. The authors first consider the structure and development of the catering industry and culinary practices, then move on to deal with specific aspects of kitchen management including catering systems, the menu, kitchen and production planning, safety and hygiene, kitchen equipment and maintenance. The implications of the Food Act are discussed in detail. Students studying for the BTEC National and Higher National Diploma, City and Guilds and HCIMA examinations will find this textbook particularly useful. It is also suitable for undergraduates taking options in kitchen management and planning and for the professional manager.

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science & Technology
ISBN-13
9780750600118
eBay Product ID (ePID)
86623320

Product Key Features

Subject Area
Hotel Management
Author
David Kirk, John Fuller
Publication Name
Kitchen Planning and Management
Format
Paperback
Language
English
Publication Year
1991
Type
Textbook
Number of Pages
350 Pages

Dimensions

Item Height
234mm
Item Width
156mm
Item Weight
56g

Additional Product Features

Title_Author
John Fuller, David Kirk
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

WORLD OF BOOKS LIMITED
Debbie Nicholl
Mulberry House
Woods Way
Goring-by-sea
West Sussex
BN12 4QY
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.skoobfodlrow@yabe
Numer VAT (NIP):
  • DE 281042328
  • EL 996857788
  • ES N8267548I
  • FR 27823676960
  • GB 922696893
  • IT 00185819992
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 06437594
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
World of Books Ltd

World of Books Ltd

98,8% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 34,9 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (12 685 729)

9***p (223)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
i havent got this order
a***a (667)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
👍 Many thanks
t***2 (765)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Delivery as fast as the wind.👍