|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Najlepsze przepisy na warzywa od redaktorów ilustrowanych czasopism Cook's

Tekst oryginalny
The Best Vegetable Recipes by Cook's Illustrated Magazine Editors
Tekst oryginalny
by Cook's Illustrated Magazine Editors | PB | Good
Stan:
Dobry
Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Dostępne: 2 / Sprzedane: 3
Cena:
US $5,74
Około22,49 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Aurora, Illinois, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 7 cze a Pn, 10 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 145109741078
Ostatnia aktualizacja: 01-06-2024 00:57:06 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Paperback
Weight
2 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
Yes
ISBN
1933615168
Book Title
Best Vegetable Recipes
Item Length
10.9in
Publisher
America's Test Kitchen
Publication Year
2007
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.9in
Author
Cook's Illustrated Magazine Editors
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Vegetables, General
Item Width
8.8in
Item Weight
13 Oz
Number of Pages
342 Pages

O tym produkcie

Product Information

Most vegetables can be prepared quickly, but in many cases fast recipes yield lackluster, predictable results. Vegetables need a bit of coaxing and a light hand to bring forth their natural flavors. So what's the secret? Here at America's Test Kitchen, we spent thousands of hours testing countless cooking techniques to find out which methods worked best for each of 350 different vegetable recipes. Now you can have, all in one volume, more well-tested recipes than you will ever need to prepare virtually any vegetable from broccoli and potatoes to spinach and zucchini. Is it better to blanch or steam broccoli? Is there a way to glaze carrots without turning them into a sugary confection? Will washing mushrooms really cause them to become waterlogged? You'll find all the answers here along with illustrations of key techniques. Dozens of common kitchen tools and staples-everything from pepper mills and skillets to olive oil and salt-have also been tested, tasted, and rated. This practical, thoroughly tested cookbook will become your key source for information about vegetables, whether you are looking for new ways to flavor green beans or a foolproof method for making french fries at home. Book jacket.

Product Identifiers

Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
1933615168
ISBN-13
9781933615165
eBay Product ID (ePID)
59041638

Product Key Features

Book Title
Best Vegetable Recipes
Author
Cook's Illustrated Magazine Editors
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Vegetables, General
Publication Year
2007
Genre
Cooking
Number of Pages
342 Pages

Dimensions

Item Length
10.9in
Item Height
0.9in
Item Width
8.8in
Item Weight
13 Oz

Additional Product Features

Photographed by
Van Ackere, Daniel J., Tremblay, Carl
Illustrated by
Burgoyne, John
Target Audience
Trade
Series
Best Recipe Classic Ser.
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 17,7 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (5 204 926)

9***- (71)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thank you. Prompt delivery.
Zobacz wszystkie opinie