Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage by Tung-Ching Le
AU $50,30
Około130,71 zł
Stan:
Nowy
Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby poznać więcej szczegółów, zobacz aukcję sprzedającego.
Dostępne: 2
Wysyłka:
Bezpłatnie International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days).
Znajduje się w: Melbourne, Australia
Dostawa:
Szacowana między Pn, 30 wrz a Wt, 15 paź do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 145708754804
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN-13
- 9780841237650
- Book Title
- Bioactive Compounds in Foods
- ISBN
- 9780841237650
- Publication Year
- 2002
- Type
- Textbook
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Publication Name
- Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage
- Item Height
- 236 mm
- Publisher
- Oxford University Press Inc
- Item Width
- 156 mm
- Subject
- Engineering & Technology, Chemistry
- Item Weight
- 491 g
- Number of Pages
- 272 Pages
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Numer VAT (NIP):
- AU 82107909133
- GB 293967539
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma