|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game by A.D. Livingston (English) Paper

Stan:
Nowy
Dostępne: 3
Cena:
AU $38,60
Około103,07 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days). Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Melbourne, Australia
Dostawa:
Szacowana między Śr, 26 cze a Pn, 8 lip do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 145754450479

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9781599219820
Type
Does not apply
UPC
Does not apply
Publication Year
2010
Format
Paperback
Language
English
Book Title
Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game
Item Height
216mm
Author
A. D. Livingston
Publisher
Rowman & Littlefield
Genre
Cookbooks, Food & Drink
Item Width
140mm
Item Weight
14g
Number of Pages
192 Pages

O tym produkcie

Product Information

With this book, A. D. Livingston combines a lifetime of Southern culinary knowledge with his own love of authentic home smoking and curing techniques. He teaches how to prepare smoked and salted hams, fish, jerky, and game-adapting today's materials to yesterday's traditional methods. As he writes, you can smoke a better fish than you can buy, and you can cure a better ham without the use of any chemicals except ordinary salt and good hardwood smoke. This book shows you how, and includes more than fifty recipes-such as Country Ham with Redeye Gravy, Canadian Bacon, Scandinavian Salt Fish, and Venison Jerky-as well as complete instructions for: * Preparing salted, dried fish * Preparing planked fish, or gravlax * Building a modern walk-in smokehouse * Constructing small-scale barbecue smokers * Choosing woods and fuels for smoking * Salt-curing country ham and other meats

Product Identifiers

Publisher
Rowman & Littlefield
ISBN-13
9781599219820
eBay Product ID (ePID)
94791396

Product Key Features

Book Title
Cold-Smoking & Salt-Curing Meat, Fish, & Game
Author
A. D. Livingston
Format
Paperback
Language
English
Publication Year
2010
Genre
Cookbooks, Food & Drink
Number of Pages
192 Pages

Dimensions

Item Height
216mm
Item Width
140mm
Item Weight
14g

Additional Product Features

Title_Author
A. D. Livingston
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Eua.moc.elineht@yabe
Numer VAT (NIP):
  • AU 82107909133
  • GB 293967539
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
thenilestore

thenilestore

98,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 3,3 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 429 524)

9***e (257)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item as described, great service
5***i (1569)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Arrived today, Many thanks. Regards Andrea.
5***i (1569)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Arrived today, Well packaged. Many thanks. Regards Andrea.