|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation in England, Italy

Stan:
Nowy
Dostępne: 3
Cena:
AU $59,75
Około157,28 zł
Wysyłka:
AU $10,78 (około 28,38 zł) International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days). Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Melbourne, Australia
Dostawa:
Szacowana między Pn, 17 cze a Śr, 26 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 145756136007
Ostatnia aktualizacja: 04-06-2024 02:17:54 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9780062984531
Type
Does not apply
UPC
Does not apply
Publication Year
2021
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation in England, Italy, and France
Item Height
229mm
Author
Katie Quinn
Publisher
Harpercollins Publishers Inc
Genre
Food & Drink
Topic
Travel Writing
Item Width
178mm
Item Weight
1057g
Number of Pages
384 Pages

O tym produkcie

Product Information

Open-hearted and buoyant, the book weaves together her hands-on experiences in Europe and introduces us to a rich cast of people who make, sell and care about these traditions. -Jenny Linford, author of The Missing Ingredient In this delightful, full-color tour of France, England, and Italy, YouTube star Katie Quinn shares the stories and science behind everyone's fermented favorites-cheese, wine, and bread-along with classic recipes. Delicious staples of a great meal, bread, cheese, and wine develop their complex flavors through a process known as fermentation. Katie Quinn spent months as an apprentice with some of Europe's most acclaimed experts to study the art and science of fermentation. Visiting grain fields, vineyards, and dairies, Katie brings the stories and science of these foods to the table, explains the process of each craft, and introduces the people behind them. What will keep readers glued to the book like a suspense novel is Katie's personal journey as an expat discovering herself abroad; Katie's vulnerability will turn readers into fans, and they'll finish the book feeling like they're her best friends, trusted with her innermost revelations. In England, Katie becomes a cheesemonger at Neal's Yard Dairy, London's preeminent cheese shop-the beginning of a journey that takes her from a goat farm in rural Somerset to a nationwide search for innovating dairy gurus. In Italy, Katie offers an inside look at Italian winemaking with the Comellis at their family-owned vineyard in Northeast Italy and witnesses the diversity of vintners as she makes her way around Italy. In France, Katie meets the reigning queen of bread, Apollonia Poilane of Paris' famed Poilane Bakery, apprentices at boulangeries in Paris learning the ins and outs of sourdough, and travels the country to uncover the present and future of French bread. Part artisanal survey, part travelogue, and part cookbook, featuring watercolor illustrations and gorgeous photographs, Cheese, Wine, and Bread is an outstanding gastronomic tour for foodies, cooks, artisans, and armchair travelers alike.

Product Identifiers

Publisher
Harpercollins Publishers Inc
ISBN-13
9780062984531
eBay Product ID (ePID)
28049023938

Product Key Features

Book Title
Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation in England, Italy, and France
Author
Katie Quinn
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Travel Writing
Publication Year
2021
Genre
Food & Drink
Number of Pages
384 Pages

Dimensions

Item Height
229mm
Item Width
178mm
Item Weight
1057g

Additional Product Features

Title_Author
Katie Quinn
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Eua.moc.elineht@yabe
Numer VAT (NIP):
  • AU 82107909133
  • GB 293967539
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
thenilestore

thenilestore

98,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 3,3 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 428 764)

_***4 (15)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great condition
t***e (1009)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thank you
w***o (697)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great transaction fast delivery thanks very much