|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Dziwaczna prawda: Jak najpierw wyszedłem przez usta drzwi . . . i wrócił...

Tekst oryginalny
The Bizarre Truth: How I Walked Out the Door Mouth First . . . and Came Back...
Stan:
Dobry
Cena:
US $3,82
Około15,07 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: El Dorado, Kansas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 31 maj a Śr, 5 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 155484685618
Ostatnia aktualizacja: 23-05-2024 17:39:13 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
Release Year
2009
ISBN
9780767931298
Book Title
Bizarre Truth : How I Walked Out the Door Mouth First ... and Came Back Shaking My Head
Item Length
9.6in
Publisher
Broadway Books
Publication Year
2009
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1in
Author
Andrew Zimmern
Genre
Travel, Cooking
Topic
Special Interest / Adventure, Essays & Travelogues, Essays & Narratives
Item Width
6.1in
Item Weight
17.3 Oz
Number of Pages
288 Pages

O tym produkcie

Product Information

Andrew Zimmern, the host of The Travel Channel's hit series Bizarre Foods, has an extraordinarily well-earned reputation for traveling far and wide to seek out and sample anything and everything that's consumed as food globally, from cow vein stew in Bolivia and giant flying ants in Uganda to raw camel kidneys in Ethiopia, putrefied shark in blood pudding in Iceland and Wolfgang Puck's Hunan style rooster balls in Los Angeles. For Zimmern, local cuisine - bizarre, gross or downright stomach turning as it may be to us -- is not simply what's served at mealtime. It is a primary avenue to discovering what is most authentic - the bizarre truth - about cultures everywhere. Having eaten his way around the world over the course of four seasons of Bizarre Foods, Zimmern has now launched Bizarre Worlds , a new series on the Travel Channel, and this, his first book, a chronicle of his journeys as he not only tastes the "taboo treats" of the world, but delves deep into the cultures and lifestyles of far-flung locales and seeks the most prized of the modern traveler's goals: The Authentic Experience. Written in the smart, often hilarious voice he uses to narrate his TV shows, Zimmern uses his adventures in "culinary anthropology" to illustrate such themes as:  why visiting local markets can reveal more about destinations than museums; the importance of going to "the last stop on the subway" - the most remote area of a place where its essence is most often revealed; the need to seek out and catalog "the last bottle of coca-cola in the desert," i.e. disappearing foods and cultures; the profound differences between dining and eating; and the pleasures of snout to tail, local, fresh and organic food. Zimmern takes readers into the back of a souk in Morocco where locals are eating a whole roasted lamb; along with a conch fisherman in Tobago, who may be the last of his kind; to Mississippi, where he dines on raccoon and possum. There, he writes, "People said, 'That's roadkill!' 'No it's not,' I said. 'It's a cultural story.'" Whether it's a session with an Incan witch doctor in Ecuador who blows fire on him, spits on him, thrashes him with poisonous branches and beats him with a live guinea pig or drinking blood in Uganda and cow urine tonic in India or eating roasted bats on an uninhabited island in Samoa, Zimmern cheerfully celebrates the undiscovered destinations and weird wonders still remaining in our increasingly globalized world.

Product Identifiers

Publisher
Broadway Books
ISBN-10
0767931297
ISBN-13
9780767931298
eBay Product ID (ePID)
71888901

Product Key Features

Book Title
Bizarre Truth : How I Walked Out the Door Mouth First ... and Came Back Shaking My Head
Author
Andrew Zimmern
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Special Interest / Adventure, Essays & Travelogues, Essays & Narratives
Publication Year
2009
Genre
Travel, Cooking
Number of Pages
288 Pages

Dimensions

Item Length
9.6in
Item Height
1in
Item Width
6.1in
Item Weight
17.3 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Gt2850.Z56 2009
Copyright Date
2009
Target Audience
Trade
Lccn
2009-027566
Dewey Decimal
394.1/2
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Reliant Bookstore

Reliant Bookstore

99,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 101 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (25 266)

b***o (1632)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great buying experience! A++
b***k (321)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thanks!
o***0 (1045)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Fast shipping, as described, thank you