Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

NAUKA O ŻYWNOŚCI: BIOCHEMIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA, 4TH By Mcgraw-hill Education

Tekst oryginalny
FOOD SCIENCE: THE BIOCHEMISTRY OF FOOD & NUTRITION, 4TH By Mcgraw-hill Education
beadbaby1007
  • (1800)
  • Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
    W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie mają zastosowania. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcej
US $20,00
Około76,50 zł
lub Najlepsza oferta
Stan:
Jak nowa
Pospiesz się, zanim zniknie. 1 osoba obserwuje ten przedmiot.
Wysyłka:
US $6,74 (około 25,78 zł) USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Coleman, Texas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 26 wrz a Pn, 30 wrz do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 155719125261

Parametry przedmiotu

Stan
Jak nowa: Książka wygląda jak nowa choć była czytana. Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych ...
Subject Area
Biochemistry
Book Title
Food Science : the Biochemistry of Food and Nutrition
ISBN-10
0078226031
Subject
Education
ISBN
9780078226038
Publisher
McGraw-Hill Higher Education
Item Length
11.2 in
Edition
4
Publication Year
2002
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.9 in
Author
Kay Yockey Mehas, Sharon Lesley Rodgers, Mcgraw-Hill Education Editors
Genre
Technology & Engineering, Juvenile Nonfiction
Topic
Cooking & Food, Food Science, Health & Daily Living / Diet & Nutrition
Item Weight
40.1 Oz
Item Width
8.6 in
Number of Pages
496 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
McGraw-Hill Higher Education
ISBN-10
0078226031
ISBN-13
9780078226038
eBay Product ID (ePID)
2406327

Product Key Features

Edition
4
Book Title
Food Science : the Biochemistry of Food and Nutrition
Number of Pages
496 Pages
Language
English
Publication Year
2002
Topic
Cooking & Food, Food Science, Health & Daily Living / Diet & Nutrition
Illustrator
Yes
Genre
Technology & Engineering, Juvenile Nonfiction
Type
Textbook
Author
Kay Yockey Mehas, Sharon Lesley Rodgers, Mcgraw-Hill Education Editors
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
40.1 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
8.6 in

Additional Product Features

Intended Audience
Elementary/High School
Grade From
Ninth Grade
Number of Volumes
2 vols.
Educational Level
High School, Elementary School
Grade To
Twelfth Grade
Edition Description
Student edition
Table Of Content
Unit 1 The World of Food Science Chapter 1 What Is Food Science? Chapter 2 Why Study Food Science? Unit 2 The Food Science Lab Chapter 3 Safety and Sanitation Chapter 4 The Scientific Method Chapter 5 Measurement Chapter 6 The Sensory Evaluation of Food Unit 3 Chemistry Foundations Chapter 7 Elements, Compounds, and Mixtures Chapter 8 Chemical Reactions and Physical Changes Chapter 9 Water Chapter 10 Acids and Bases Chapter 11 Energy Unit 4 The Science of Nutrition Chapter 12 Nutrition Basics Chapter 13 Digestion Chapter 14 Metabolism Chapter 15 Carbohydrates Chapter 16 Lipids Chapter 17 Protein Chapter 18 Vitamins and Minerals Unit 5 The Chemistry of Food Chapter 19 Enzymes Chapter 20 Solutions and Colloidal Dispersions Chapter 21 Leavening Agents Chapter 22 The Fermentation of Food Chapter 23 The Biochemistry of Milk Chapter 24 Food Additives Unit 6 The Microbiology of Food Processing Chapter 25 Keeping Food Safe Chapter 26 The Dehydration of Food Chapter 27 The Canning of Food Chapter 28 Food Preservation Technology
Synopsis
Enhance your program by offering a Food Science course! This high-interest Food Science text teaches students to use the scientific method as they study the biological and chemical bases of food and nutrition., Enhance your program by offering a Food Science course This high-interest Food Science text teaches students to use the scientific method as they study the biological and chemical bases of food and nutrition.

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

beadbaby1007

beadbaby1007

99,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 2,8 tys.
Dołączył: lis 2002
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Welcome to my eBay Store. Please add me to your list of favorite sellers and visit often. Thank you for your business.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
4.7
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (1 492)