|Wystawione w kategorii:
Ten przedmiot sprzedał się w dniu Wt, 23 kwi o 18:08.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

On Food and Cooking

Stan:
Dobry
Sprzedane za:
US $6,87
Około27,01 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Spokane, Washington, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Śr, 12 cze a So, 15 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156134314882
Ostatnia aktualizacja: 23-04-2024 13:39:16 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Cały przychód netto zostanie przekazany organizacji Goodwill Industries of the Inland N. W.

Goodwill Industries of the Inland Northwest helps people build independence within the communities we serve.
  • Oficjalna aukcja eBay for Charity. Dowiedz się więcej
  • Ta sprzedaż wspiera zweryfikowanego partnera non profit.

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
ISBN
9780684843285
Book Title
On Food and Cooking : the Science and Lore of the Kitchen
Item Length
9.2 in
Publisher
Scribner
Publication Year
1997
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
1.6 in
Author
Harold Mcgee
Genre
Cooking, Science
Topic
General
Item Width
6.1 in
Item Weight
27.3 Oz
Number of Pages
704 Pages

O tym produkcie

Product Information

Compulsively readable and engaging, this updated volume covers every aspect of how food is grown, harvested, cooked, eaten, and digested. Winner of the James Beard KitchenAid Book Award in 2005, and the 2005 IACP Crystal Whisk Award.

Product Identifiers

Publisher
Scribner
ISBN-10
0684843285
ISBN-13
9780684843285
eBay Product ID (ePID)
12842

Product Key Features

Book Title
On Food and Cooking : the Science and Lore of the Kitchen
Author
Harold Mcgee
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
General
Publication Year
1997
Genre
Cooking, Science
Number of Pages
704 Pages

Dimensions

Item Length
9.2 in
Item Height
1.6 in
Item Width
6.1 in
Item Weight
27.3 Oz

Additional Product Features

Copyright Date
1997
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
641.5
Dewey Edition
20

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

goodreadings

goodreadings

99,5% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 124 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (33 824)

8***7 (313)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Very good condition
Zobacz wszystkie opinie