|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Stara Prowansja w dwóch tomach autorstwa Theodore Andrea Cook Włochy 1905 Architektura historyczna

Tekst oryginalny
Old Provence In Two Volumes by Theodore Andrea Cook Italy 1905 Hist Architecture
Stan:
Bardzo dobry
Cena:
US $35,00
Około140,67 zł
Wysyłka:
US $9,32 (około 37,46 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Olean, New York, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 9 maj a Pn, 13 maj do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156141018857

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Publication Year
1905
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Old Provence In Two Volumes
Special Attributes
Illustrated
Country
Italy
Author
Andrea Cook
Topic
Local History
Country/Region of Manufacture
Italy
Subject
History

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

nextchapterbooktrader

nextchapterbooktrader

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 632
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej