|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Tudor Cookery: Recipes and History (Cooking Through the Ages)

Stan:
Dobry
Cena:
GBP 3,95
Około19,77 zł
Wysyłka:
GBP 4,00 (około 20,02 zł) Wysyłka standardowa. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Rossendale, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Pn, 10 cze a Cz, 27 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Sprzedawca wysyła przedmiot w ciągu 1 dnia po otrzymaniu rozliczonej płatności.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156162810561
Ostatnia aktualizacja: 03-06-2024 21:06:17 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
ISBN
9781850748687
Publication Year
2004
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Tudor Cookery: Recipes and History
Author
Peter Brears
Publisher
Historic England
Genre
Cookbooks
Topic
History
Number of Pages
96 Pages

O tym produkcie

Product Information

Contains over 50 recipes from the 16th century, all of which can be reproduced in the modern kitchen. The book also describes the historical background and has information on food, cooking equipment, the serving of meals and the development of taste and etiquette. The importance of the colonisation of the New World on Elizabethan diet is also examined.

Product Identifiers

Publisher
Historic England
ISBN-13
9781850748687
eBay Product ID (ePID)
89579526

Product Key Features

Book Title
Tudor Cookery: Recipes and History
Author
Peter Brears
Format
Hardcover
Language
English
Topic
History
Publication Year
2004
Type
Textbook
Genre
Cookbooks
Number of Pages
96 Pages

Additional Product Features

Title_Author
Peter Brears
Series Title
Cooking Through the Ages
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Revival Books Ltd
Revival Books
Hall Carr Mill
Fallbarn Road
Rawtenstall
Lancashire
BB4 7NX
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT70272260710
:liam-Eku.oc.skooblaviver@skoob
Numer VAT (NIP):
  • GB 901578627
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 07693718
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
WeBuyBooks

WeBuyBooks

99,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 6,3 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (2 410 584)

y***5 (736)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
thank you
e***7 (346)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
very happy thanks would use again
i***m (555)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
all good, cheers