|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Perfectly Creamy Frozen Yogurt: 56 Amazing Flavors plus Recipes for Pies, Cakes

Stan:
Nowy
Dostępne: 3
Cena:
AU $45,64
Około120,14 zł
Wysyłka:
AU $5,21 (około 13,71 zł) International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days). Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Melbourne, Australia
Dostawa:
Szacowana między Pn, 17 cze a Śr, 26 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156177493135
Ostatnia aktualizacja: 04-06-2024 00:23:24 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9781612128801
UPC
Does not apply
Publication Year
2018
Type
Textbook
Format
Paperback
Language
English
Book Title
Perfectly Creamy Frozen Yogurt: 56 Amazing Flavors
Item Height
229mm
Author
Nicole Weston
Publisher
Storey Publishing LLC
Topic
Engineering & Technology, Cooking with Gadgets, Cooking by Ingredient, Desserts
Item Width
178mm
Number of Pages
176 Pages

O tym produkcie

Product Information

Frozen yogurt parlors serving light and creamy, slightly tangy treats are popping up everywhere, but achieving that same smooth result at home has been tough - until now! Nicole Weston shares her innovative technique of combining Greek-style yogurt with a meringue base, and the results are irresistibly delicious. Slightly tangy and delightfully refreshing, frozen yogurt is more popular than ever! And now, with author Nicole Weston's innovative technique, it is also easy to make perfectly at home. Starting with probiotic-rich Greek yogurt and folding in cooked meringue, Weston's recipes create creamy, low-fat frozen yogurt. This giftable collection includes 56 recipes for timeless flavors such as coffee, chocolate chip, and black cherry vanilla, plus tasty novel variations like dulce de leche, tiramisu, and mint julep. An additional 44 recipes for frozen cookie sandwiches, frozen cakes and pies, semifreddos, and popsicles mean the frozen fun extends beyond the bowl, and 6 recipes for classic sauces top it off. AUTHOR: Nicole Weston, a Los Angeles based pastry chef, chocolatier, food writer, and recipe developer, is the author of How to Make Ice Cream and Making Vegan Frozen Treats. Her blog, Baking Bites, was named one of the 50 best food blogs in the world by the London Times and has been featured in many other publications. SELLING POINTS: . Both frozen yogurt and Greek yogurt are popular snacks. A natural probiotic, frozen yogurt is also full of protein and contains less fat and sugar than most ice cream. . 106 recipes, ranging from the familiar to the exotic. Flavour recipes range from double blueberry, key lime, and mango to roasted banana and salted caramel, matcha green tea, maple bacon, tiramisu, chocolate chip cookie dough, and chocolate malted. Recipes for treats feature cookie and brownie sandwiches, banana split layer cake, creamsicle cupcakes, peanut butter cup pie, Neapolitan semifreddo, frozen pumpkin pie terrine, cinnamon bun pops, and chocolate-dipped coffee cream puffs. . The author's innovative meringue method ensures her recipes produce frozen yogurt every time that is smooth and creamy, not grainy or hard. Full-colour; photographs throughout

Product Identifiers

Publisher
Storey Publishing LLC
ISBN-13
9781612128801
eBay Product ID (ePID)
17046422244

Product Key Features

Book Title
Perfectly Creamy Frozen Yogurt: 56 Amazing Flavors
Author
Nicole Weston
Format
Paperback
Language
English
Topic
Engineering & Technology, Cooking with Gadgets, Cooking by Ingredient, Desserts
Publication Year
2018
Type
Textbook
Number of Pages
176 Pages

Dimensions

Item Height
229mm
Item Width
178mm

Additional Product Features

Title_Author
Nicole Weston
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Eua.moc.elineht@yabe
Numer VAT (NIP):
  • AU 82107909133
  • GB 293967539
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
thenilestore

thenilestore

98,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 3,3 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 428 774)

1***w (1699)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great transaction
u***r (36)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Good condition, as described
u***r (36)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Good condition, as described