Ten przedmiot sprzedał się w dniu Wt, 4 cze o 23:49.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Chleb: Piekarzska księga technik i przepisów autorstwa Jeffreya Hamelmana (2004,...

Tekst oryginalny
Bread : A Baker's Book of Techniques and Recipes by Jeffrey Hamelman (2004,...
Stan:
Jak nowa
Sprzedane za:
US $25,00
Około101,14 zł
Najlepsza oferta akceptowana
Przedmiot został wystawiony w formacie Kup teraz z opcją Najlepsza oferta. Sprzedawca zaakceptował kwotę Najlepszej oferty.
Wysyłka:
US $4,87 (około 19,70 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Redondo Beach, California, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 29 cze a Pt, 5 lip do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156190783640

Parametry przedmiotu

Stan
Jak nowa: Książka wygląda jak nowa choć była czytana. Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych ...
ISBN
9780471168577
Book Title
Bread : a Baker's Book of Techniques and Recipes
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Length
9.4 in
Publication Year
2004
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.4 in
Author
Jeffrey Hamelman
Genre
Cooking
Topic
General, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
Item Weight
0 Oz
Item Width
7.9 in
Number of Pages
432 Pages

O tym produkcie

Product Information

"It was a most agreeable surprise to find that such a book exists in English, and I find it most difficult to adequately express the joy that this has brought me. I see something of myself in these pages, and often, a better version of myself. I can only hope that those whose mission it is to make good bread seize the opportunity to read Jeffrey Hamelman's book, heed his advice, and adopt his methods with due care and respect." -Raymond Calvel "With this work, Jeffrey Hamelman will increase professional bakers' knowledge and savoir faire. Its approach to research and quality is a revelation. The book combines technique with quality, and I am convinced that it will become a benchmark reference work on artisanal baking." -Christian Vabret "What a wonderful book! It's sure to become the definitive guide for professional and home bakers alike. Jeffrey Hamelman's voice as a seasoned baker and teacher makes the technical information clear and easy to understand." -Amy Scherber owner of Amy's Bread, New York City "Bravo to Jeffrey Hamelman! Bread: A Baker's Book of Techniques and recipes is the new classic for serious home bakers and professionals. Jeffrey has melded accurate and detailed technical information and a comprehensive array of artisan bread formulas with short essays that capture his passion and appreciation for his craft. Chiho Kaneko's exquisite line drawings complete the book, bringing to the pages a sense of handcraft and the simple beauty of Jeffrey's breads." -Maggie Glezer

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471168572
ISBN-13
9780471168577
eBay Product ID (ePID)
6031447

Product Key Features

Book Title
Bread : a Baker's Book of Techniques and Recipes
Number of Pages
432 Pages
Language
English
Publication Year
2004
Topic
General, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Jeffrey Hamelman
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.4 in
Item Weight
0 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
7.9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Reviews
"...comprehensive illustrated manual..." ( Food Science & Technology Abstracts , Vol 37 (7) 2005) "I am convinced that I found my bread making bible here." (Valentinas Kochbuch, Sept 2011)
Lccn
2003-022086
Dewey Decimal
641.81/5
Lc Classification Number
Tx769.H235 2004
Table of Content
Recipes.Acknowledgments.Foreword by Raymond Calvel.Preface.PART ONE: INGREDIENTS AND TECHNIQUES.1. The Bread-Making Process from Mixing through Baking.2. Ingredients and their Function.3. Hand Techniques.PART TWO: FORMULAS AND DECORATIVE BREADS.4. Breads Made with Yeasted Pre-Ferments.5. Levain Breads.6. Sourdough Rye Breads.7. Straight Doughs.8. Miscellaneous Breads.9. Braiding Techniques.10. Decorative and Display Projects.Appendix.Developing and Perpetuating a Sourdough Culture.Rheological Testing and Analysis of Flour.Flour Additives.Baker's Percentage.Desired Dough Temperature.Computing Batch Cost.Useful Conversions and Equivalencies.Sample Proofing Schedule.Epilogue.Glossary.Bibliography.Index.About the Author.
Copyright Date
2004

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

amorg6546

amorg6546

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 89
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
4.7
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
4.8
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (29)

o***1 (121)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
As described. Nicely packed
2***d (50)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great transaction. Cleaned the item pretty easily, great deal
b***m (480)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Just as described.