Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Lemongrass and Lime: Southeast Asian Cooking at Home by Stephanie Banyas (Englis
AU $68,69
Około178,50 zł
Stan:
Nowy
Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby poznać więcej szczegółów, zobacz aukcję sprzedającego.
Dostępne: 3
Wysyłka:
Bezpłatnie International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days).
Znajduje się w: Melbourne, Australia
Dostawa:
Szacowana między Pn, 30 wrz a Pt, 11 paź do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156197173420
Ostatnia aktualizacja: 22-09-2024 02:03:08 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN-13
- 9780525534839
- Type
- Does not apply
- UPC
- Does not apply
- Publication Year
- 2020
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Book Title
- Lemongrass and Lime: Southeast Asian Cooking at Home
- Item Height
- 260mm
- Publisher
- Penguin Putnam Inc
- Genre
- Cookbooks
- Item Width
- 210mm
- Number of Pages
- 272 Pages
O tym produkcie
Product Information
The flavors of Southeast Asia are the star in this collection of recipes from Leah Cohen, the Top Chef alum and restaurateur. Growing up half-Filipino, Leah Cohen never thought food from her mother's side would become her life's work. But after working in Michelin-starred restaurants and then competing on Top Chef, Cohen was still searching to define what made her food hers. She found the answer in Vietnam, Thailand, Myanmar, Singapore, Indonesia, and yes, the Philippines, as she rediscovered the deliciously sweet, pungent, and spicy flavors of her youth and set out to take them back with her to New York. Now, Cohen brings the exciting flavors of Southeast Asia to the masses in her beloved New York City restaurants. And in this cookbook, she shows readers how to use pantry staples like fish sauce (the salt of Southeast Asia), coconut milk, and shrimp paste to delicious effect, and gives home cooks the confidence to embrace what she calls the controlled chaos of Asian cooking in their own kitchens. As Cohen explains, Southeast Asian cooking varies by country, but what unites the cuisine is the balance of flavor that creates deep umami in every dish. From addictive street food snacks like Lumpia Shanghai (Filipino spring rolls) to Burmese Eggplant Salad, Grilled Cod in Banana Leaf with Yellow Curry, Crisp Banana Fritters, and even fiery cocktails, this cookbook presents authentic dishes with a modern twist. With more than 125 recipes, it will inspire home cooks to let their taste buds travel.
Product Identifiers
Publisher
Penguin Putnam Inc
ISBN-13
9780525534839
eBay Product ID (ePID)
7046387873
Product Key Features
Book Title
Lemongrass and Lime: Southeast Asian Cooking at Home
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2020
Genre
Cookbooks
Number of Pages
272 Pages
Dimensions
Item Height
260mm
Item Width
210mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Numer VAT (NIP):
- AU 82107909133
- GB 293967539
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (1 439 499)
- d***e (903)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyHappy return customer thanks again
- w***r (206)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyVery good
- a***0 (2444)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyBrilliant little reference book , with quick tracking and great service , always a reliable seller thankyou