|Wystawione w kategorii:
Licytowanie zakończyło się w dniu Śr, 29 maj o 02:54. Sprzedawca ponownie wystawił ten sam lub podobny przedmiot.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

BRAND NEW - FIRST EDITION - Best Recipe Ser: Italian Classics 2002, Hardcover

Stan:
Nowy
Zakończona: 30-05-2024 02:54:47 CEST
Cena wywoławcza:
US $5,00
Około20,20 zł
Wysyłka:
US $6,35 (około 25,66 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Horseshoe Bay, Texas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 15 cze a Pt, 21 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 156216985017

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Cookery Topic
Classic Recipes
Special Attributes
1st Edition
Narrative Type
Nonfiction
Edition
First Edition
ISBN
9780936184586
Book Title
Italian Classics
Book Series
Best Recipe Ser.
Item Length
11.1 in
Publisher
America's Test Kitchen
Publication Year
2002
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.4 in
Author
Cook's Illustrated Magazine Editors
Genre
Cooking
Topic
General, Regional & Ethnic / Italian
Item Width
8.6 in
Item Weight
46.7 Oz
Number of Pages
481 Pages

O tym produkcie

Product Information

Favorite Italian dishes updated for the home cook. What's the best way to prevent ricotta cheesecake from becoming watery? Is there a trick for coaxing more flavor from basil when making pesto? Does bread flour self-raising flour make better pizza dough? In an exhaustive effort to answer these questions and hundreds more, the editors of "Cook's Illustrated" magazine have conducted hundreds of kitchen tests. The result is "Italian Classics", a 496-page award-winning cookbook packed with recipes, food tastings, equipment testings, and cooking tips straight from the Cook's Illustrated test kitchen. Designed with the home cook in mind, this collection of classic Italian recipes has been stripped to the bone and then reworked, updated, and improved so that each recipe is as close to foolproof as we can make it. More than 300 recipes cover the wide range of Italian home cooking, from Tuscan pork roast, and risotto, to tomato and bread soup, vegetable lasagne, and strawberries with balsamic vinegar. Learn to cook less well-known regional recipes such as steak Fiorentina, baked peaches stuffed with amaretti, and stracotto, an Italian pot roast. "Italian Classics" also contains more than 225 illustrations that will show you techniques such as how to peel garlic cloves quickly, how to roll out pasta dough, and how to assemble tiramisu. The book also includes dozens of no-nonsense equipment ratings and taste tests of supermarket ingredients. Find out why American pastas are every bit as good as Italian brands, which grater makes quick work of Parmesan cheese, and which electronic scale is our "best buy". You will also learn which type of pork chop - centre-cut or rib - is best for cooking and what the difference is between pancetta and bacon.

Product Identifiers

Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
0936184582
ISBN-13
9780936184586
eBay Product ID (ePID)
2630837

Product Key Features

Book Title
Italian Classics
Author
Cook's Illustrated Magazine Editors
Format
Hardcover
Language
English
Topic
General, Regional & Ethnic / Italian
Book Series
Best Recipe Ser.
Publication Year
2002
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
481 Pages

Dimensions

Item Length
11.1 in
Item Height
1.4 in
Item Width
8.6 in
Item Weight
46.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx723.I788 2002
Copyright Date
2002
Target Audience
Trade
Lccn
2003-272680
Dewey Decimal
641.5945
Dewey Edition
22

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

ladyhawkearabians

ladyhawkearabians

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 786
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (377)

l***e (273)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
Insanely fast shipping and exactly as described. Thank you!!
l***e (273)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
Insanely fast shipping and exactly as described. Thank you!!
1***e (511)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
Exactly as described and pictured. Very well packaged and promptly shipped. Would definitely buy from seller again!