|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Benchmark edukacyjny rozm. 3 jednostki 10: Gorąco i zimno w kuchni - Susan - Taylor

Tekst oryginalny
Benchmark Education Gr. 3 Unit 10: Hot and Cold in the Kitchen - Susan - Taylor
Stan:
Nowy
Cena:
US $18,00
Około72,34 zł
Poprzednio US $30,00 Co oznacza ta cena?
Ostatnia cena sprzedaży podana przez sprzedawcę
Zaoszczędź US $12,00 (40% taniej)
Wysyłka:
Bezpłatnie Wysyłka standardowa. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Mammoth Spring, Arkansas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Śr, 8 maj a Pt, 10 maj do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 166201441978
Ostatnia aktualizacja: 13-02-2024 19:34:42 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN
9781512564389
Format
Book, Other
Language
English
Book Title
Hot and Cold in the Kitchen
Author
Susan ; Foster Taylor
Publisher
Benchmark Education Company
Genre
Juvenile Nonfiction
Topic
Cooking & Food, Science & Nature / General (See Also Headings under Animals or Technology)

O tym produkcie

Product Information

Kitchens have many tools and machines to heat food up or cool it down. From the fridge to the stove, hot and cold play big roles in the kitchen. Find out why, and learn how kitchens became what they are today.

Product Identifiers

Publisher
Benchmark Education Company
ISBN-10
1512564389
ISBN-13
9781512564389
eBay Product ID (ePID)
14050095698

Product Key Features

Book Title
Hot and Cold in the Kitchen
Author
Susan ; Foster Taylor
Format
Book, Other
Language
English
Topic
Cooking & Food, Science & Nature / General (See Also Headings under Animals or Technology)
Genre
Juvenile Nonfiction

Additional Product Features

Grade from
Second Grade
Designed by
Foster, Sue
Target Audience
Juvenile Audience
Intended Audience
Ages 9-12, Ages 4-8, Ages 2-3, under 2 Years
Series
Standards Close-Up Ser.

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Catrenia Dawn Campbell
Catrenia Campbell
, AR
United States
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
perfectly_happy

perfectly_happy

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 2,2 tys.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 242)

h***y (263)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item just as described and super fast shipping. A great seller!!! A+++
o***n (711)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A+++++++++++++
o***n (711)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A++++++++++++++