Ten przedmiot sprzedał się w dniu N, 18 sie o 15:32.
Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The Art of Japanese Vegetarian Cooking

yeshowlin
  • (161)
  • Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
    W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie mają zastosowania. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcej
US $7,00
Około26,90 zł
Stan:
Nowy
    Ktoś inny kupił ten przedmiot. 1 sztuka została już sprzedana.
    Odbiór osobisty:
    Bezpłatny odbiór osobisty z: Evansville, Indiana, Stany Zjednoczone.
    Wysyłka:
    US $4,63 (około 17,79 zł) USPS Media MailTM.
    Znajduje się w: Evansville, Indiana, Stany Zjednoczone
    Dostawa:
    Szacowana między Pt, 27 wrz a Pn, 30 wrz do 43230
    Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
    Zwroty:
    Zwroty nie są przyjmowane.
    Płatności:
        

    Kupuj bez obaw

    Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
    Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
    Nr przedmiotu eBay: 166742904364

    Parametry przedmiotu

    Stan
    Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
    Type
    Cookbook
    Signed
    No
    Ex Libris
    No
    Narrative Type
    Nonfiction
    Personalized
    No
    Features
    Dust Jacket
    Original Language
    English
    Country/Region of Manufacture
    United States
    Intended Audience
    Adults
    Inscribed
    No
    Vintage
    No
    ISBN
    9780761503088
    Book Title
    Art of Japanese Vegetarian Cooking
    Book Series
    The Art of Vegetarian Cooking Ser.
    Publisher
    Crown Publishing Group, T.H.E.
    Item Length
    7 in
    Publication Year
    1996
    Format
    Hardcover
    Language
    English
    Illustrator
    Yes
    Author
    Max Jacobson
    Genre
    Cooking
    Topic
    Vegetarian, Regional & Ethnic / Japanese
    Item Weight
    14 Oz
    Item Width
    7 in
    Number of Pages
    224 Pages

    O tym produkcie

    Product Identifiers

    Publisher
    Crown Publishing Group, T.H.E.
    ISBN-10
    0761503080
    ISBN-13
    9780761503088
    eBay Product ID (ePID)
    493517

    Product Key Features

    Book Title
    Art of Japanese Vegetarian Cooking
    Number of Pages
    224 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    1996
    Topic
    Vegetarian, Regional & Ethnic / Japanese
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Max Jacobson
    Book Series
    The Art of Vegetarian Cooking Ser.
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Weight
    14 Oz
    Item Length
    7 in
    Item Width
    7 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    96-003805
    Dewey Edition
    20
    TitleLeading
    The
    Dewey Decimal
    641.5/636/0952
    Synopsis
    Japanese cuisine uses fresh vegetables, tofu, noodles, rice, and a variety of tangy sauces in imaginative ways for uniquely delicious results. Authentic and adventurous,The Art of Japanese Vegetarian Cookingtakes you on a fascinating culinary tour of Japan, visiting steamy tempura counters and traditional Buddhist temples alike. Here are dozens of basic recipes for noodle and rice dishes, salads, soups, and stews you' ll want to use again and again, as well as wonderful Japanese specialties such as: Mizunna Erini-Sautéed Japanese Greens with Fried Tofu and Chili Kikuna Shiro Ae-Chrysanthemum Leaf and White Miso Dip Renkon Daikon Ae-Cold Lotus Root and White Radish Salad Onigiri-Savory Rice Triangles Harumaki-Spring Rolls About the Author Max Jacobson, a food critic for the Orange County edition of the Los Angeles Times, spent four years in Japan, where he wrote extensively about food, restaurants, and cooking. He is the author ofGoing Out in Orange County, has contributed toWine Spectator, Epicure, California, theSan Francisco Examiner, and has hosted his own radio show,Dining and Entertaining for the 90s. A dedicated and adventurous cook, he has visited more than sixty countries, exploring the diverse cooking traditions of the world.
    LC Classification Number
    TX837.J13 1996

    Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

    yeshowlin

    yeshowlin

    100% opinii pozytywnych
    Sprzedane przedmioty: 385
    Dołączył: lut 2015
    Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

    Oceny szczegółowe

    Średnia z ostatnich 12 miesięcy
    Dokładność opisu
    5.0
    Przystępny koszt wysyłki
    5.0
    Szybkość wysyłki
    5.0
    Komunikacja
    5.0
    Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
    W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

    Opinie sprzedawców (146)