Zdjęcie 1 z 3
Zdjęcie 1 z 3
The Art of Japanese Vegetarian Cooking
US $7,00
Około26,90 zł
Stan:
Nowy
Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby poznać więcej szczegółów, zobacz aukcję sprzedającego.
Odbiór osobisty:
Bezpłatny odbiór osobisty z: Evansville, Indiana, Stany Zjednoczone.
Wysyłka:
US $4,63 (około 17,79 zł) USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Evansville, Indiana, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 27 wrz a Pn, 30 wrz do 43230
Zwroty:
Zwroty nie są przyjmowane.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 166742904364
Parametry przedmiotu
- Stan
- Type
- Cookbook
- Signed
- No
- Ex Libris
- No
- Narrative Type
- Nonfiction
- Personalized
- No
- Features
- Dust Jacket
- Original Language
- English
- Country/Region of Manufacture
- United States
- Intended Audience
- Adults
- Inscribed
- No
- Vintage
- No
- ISBN
- 9780761503088
- Book Title
- Art of Japanese Vegetarian Cooking
- Book Series
- The Art of Vegetarian Cooking Ser.
- Publisher
- Crown Publishing Group, T.H.E.
- Item Length
- 7 in
- Publication Year
- 1996
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Illustrator
- Yes
- Genre
- Cooking
- Topic
- Vegetarian, Regional & Ethnic / Japanese
- Item Weight
- 14 Oz
- Item Width
- 7 in
- Number of Pages
- 224 Pages
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
Crown Publishing Group, T.H.E.
ISBN-10
0761503080
ISBN-13
9780761503088
eBay Product ID (ePID)
493517
Product Key Features
Book Title
Art of Japanese Vegetarian Cooking
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Publication Year
1996
Topic
Vegetarian, Regional & Ethnic / Japanese
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Book Series
The Art of Vegetarian Cooking Ser.
Format
Hardcover
Dimensions
Item Weight
14 Oz
Item Length
7 in
Item Width
7 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
96-003805
Dewey Edition
20
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.5/636/0952
Synopsis
Japanese cuisine uses fresh vegetables, tofu, noodles, rice, and a variety of tangy sauces in imaginative ways for uniquely delicious results. Authentic and adventurous,The Art of Japanese Vegetarian Cookingtakes you on a fascinating culinary tour of Japan, visiting steamy tempura counters and traditional Buddhist temples alike. Here are dozens of basic recipes for noodle and rice dishes, salads, soups, and stews you' ll want to use again and again, as well as wonderful Japanese specialties such as: Mizunna Erini-Sautéed Japanese Greens with Fried Tofu and Chili Kikuna Shiro Ae-Chrysanthemum Leaf and White Miso Dip Renkon Daikon Ae-Cold Lotus Root and White Radish Salad Onigiri-Savory Rice Triangles Harumaki-Spring Rolls About the Author Max Jacobson, a food critic for the Orange County edition of the Los Angeles Times, spent four years in Japan, where he wrote extensively about food, restaurants, and cooking. He is the author ofGoing Out in Orange County, has contributed toWine Spectator, Epicure, California, theSan Francisco Examiner, and has hosted his own radio show,Dining and Entertaining for the 90s. A dedicated and adventurous cook, he has visited more than sixty countries, exploring the diverse cooking traditions of the world.
LC Classification Number
TX837.J13 1996
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej
Opinie sprzedawców (146)
- k***i (338)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyA+
- e***m (1362)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyBook arrived 9/21/24 just as picturee. A+
- e***m (1362)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyBook arrived 9/21/24 just as picturee. A+