|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The Dal Cookbook by Dutta New 9781909166059 Fast Free Shipping..

Stan:
Nowy
Dostępne: 5
Cena:
AU $69,13
Około179,70 zł
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Oxfordshire, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 174771752447
Ostatnia aktualizacja: 10-05-2024 04:21:00 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Language
English
Author
Krishna Dutta
Publisher
Grub Street Publishing
PublishedOn
2013-09-02
UPC
9781909166059
ISBN
9781909166059
EAN
9781909166059
Publication Year
2013
Format
Hardcover
Book Title
The Dal Cookbook
Item Height
240mm
Topic
Food
Item Width
170mm
Number of Pages
144 Pages

O tym produkcie

Product Information

Dal is to India what pasta is to Italy. Cheap to produce, highly nutritional, suitable for long storage and capable of being cooked in a basic pot on an open fire, dal has been providing nourishment to millions of Indians for millennia. It truly is a pan-Indian dish consumed by rich and poor alike. It is high protein and has practically no sugar - in fact it is known as 'poor man's meat' in India - hence doctors now include this as an essential item in a diet for diabetics. Dal is a genuinely impressive dish of infinite variety - there are at least 50 recipes for this humble food. There are multiple ways of cooking it, wide-ranging seasonings are used and there are diverse supplements to serve with it. Over the centuries Indian cooks became innovative and with locally available ingredients they dished out dal to satisfy a regional palate. In the process they also invented new dishes using dal lentils such as kedgeree (khichari - a risotto made with lentil), dosas (pancakes mixed with lentil flower), vadas (lentil cakes), dhokla (baked lentil cakes), papadam (dried lentil snack) and pakoras (fritters dipped in lentil batter).

Product Identifiers

Publisher
Grub Street Publishing
ISBN-13
9781909166059
eBay Product ID (ePID)
190128797

Product Key Features

Book Title
The Dal Cookbook
Author
Krishna Dutta
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Food
Publication Year
2013
Number of Pages
144 Pages

Dimensions

Item Height
240mm
Item Width
170mm

Additional Product Features

Title_Author
Krishna Dutta
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

WRAP Ltd
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
The_Book_Fountain

The_Book_Fountain

98,8% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 552 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
4.9
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (224 759)

t***t (159)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great condition
2***- (27)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
👍
m***u (1032)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great book well packaged