Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls Hardcover P

Montes Media
  • (4482)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $19,99
Około76,07 zł
lub Najlepsza oferta
Stan:
Do przyjęcia
Wysyłka:
US $6,13 (około 23,33 zł) USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Independence, Missouri, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 28 wrz a Wt, 1 paź do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwroty nie są przyjmowane.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 175438455487
Ostatnia aktualizacja: 05-10-2022 20:58:29 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Do przyjęcia: Na książce widoczne są wyraźne ślady używania. Okładka lub oprawa może być uszkodzona, ...
Book Title
Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls Hardcover P
ISBN
9780471429920
Subject Area
Business & Economics
Publication Name
Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls
Publisher
Wiley
Item Length
9.4 in
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Publication Year
2005
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.6 in
Author
Paul R. Dittmer, J. Desmond Keefe
Features
Revised
Item Weight
45.7 Oz
Item Width
7.9 in
Number of Pages
656 Pages

O tym produkcie

Product Information

The premier financial management resource for today's foodservice managers Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls, Eighth Edition continues a long tradition of foodservice management training by presenting effective methods and principles for accurately pricing goods and services, controlling costs, and maximizing profits for all types of restaurants. Offering a solid introduction to food, beverage, and labor cost controls, this updated edition thoroughly addresses how to apply a four-step control process for foodservice and beverage operations, and also provides a complete analysis of the most important facets of labor cost control. This new Eighth Edition features: Detailed discussion of several approaches to controlling beverage sales The complete menu of a hypothetical restaurant, used throughout the text to illustrate cost control principles A separate chapter on menu engineering Additional student exercises on an accompanying disk containing Excel® spreadsheet applications Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls, Eighth Edition is a time-tested, reliable resource for students in culinary and hospitality programs.

Product Identifiers

Publisher
Wiley
ISBN-10
0471429929
ISBN-13
9780471429920
eBay Product ID (ePID)
30505804

Product Key Features

Number of Pages
656 Pages
Publication Name
Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls
Language
English
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Publication Year
2005
Features
Revised
Type
Textbook
Author
Paul R. Dittmer, J. Desmond Keefe
Subject Area
Business & Economics
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.6 in
Item Weight
45.7 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
7.9 in

Additional Product Features

Edition Number
8
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
2004-006449
Dewey Edition
22
Number of Volumes
2 Vols.
LeafCats
2228, 378
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
647.950681
Edition Description
Revised Edition
Lc Classification Number
Tx911.3.C65d57 2005
Table of Content
Preface.PART I: Introduction to Food, Beverage, and Labor Controls.Chapter 1: Cost and Sales Concepts.Chapter 2: The Control Process.Chapter 3: Cost/Volume/Profit Relationships.PART II: Food Control.Chapter 4: Food Purchasing and Receiving Control.Chapter 5: Food Storing and Issuing Control.Chapter 6: Food Production Control I: Portions.Chapter 7: Food Production Control II: Quantities.Chapter 8: Monitoring Foodservice Operations I: Monthly Inventory and Monthly Food Cost.Chapter 9: Monitoring Foodservice Operations II: Daily Food Cost.Chapter 10: Monitoring Foodservice Operations III: Actual versus Standard Food Costs.Chapter 11: Menu Engineering and Analysis.Chapter 12: Controlling Food Sales.PART III: Beverage Control.Chapter 13: Beverage Purchasing Control.Chapter 14: Beverage Receiving, Storing, and Issuing Control.Chapter 15: Beverage Production Control.Chapter 16: Monitoring Beverage Operations.Chapter 17: Beverage Sales Control.PART IV: Labor Control.Chapter 18: Labor Cost Considerations.Chapter 19: Establishing Performance Standards.Chapter 20: Training Staff.Chapter 21: Monitoring Performance and Taking Corrective Action.Afterword.Glossary.Index.

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Montes Media

Montes Media

99,1% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 16 tys.
Dołączył: sty 2017

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
4.8
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (4 439)