|Wystawione w kategorii:
Sprzedawca jest nieobecny do 03-06-2024. Dodaj przedmiot do obserwowanych, aby zapisać go na później.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Książka kucharska ze świeżymi jajkami: od kurczaka do kuchni, przepisy na używanie jaj od...

Tekst oryginalny
The Fresh Egg Cookbook : From Chicken to Kitchen, Recipes for Using Eggs from...
Stan:
Bardzo dobry
Cena:
US $7,00
Około27,42 zł
Wysyłka:
US $4,87 (około 19,08 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Cambridge, Massachusetts, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 6 cze a Wt, 11 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 186272136065

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
ISBN
9781603429788
Book Title
Fresh Egg Cookbook : From Chicken to Kitchen, Recipes for Using Eggs from Farmers' Markets, Local Farms, and Your Own Backyard
Item Length
9in
Publisher
Storey Publishing, LLC
Publication Year
2012
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.6in
Author
Jennifer Trainer Thompson
Genre
Technology & Engineering, Cooking
Topic
Agriculture / Animal Husbandry, Reference, Specific Ingredients / Dairy, Specific Ingredients / Poultry, Courses & Dishes / General
Item Width
7in
Item Weight
14.4 Oz
Number of Pages
192 Pages

O tym produkcie

Product Information

With the rapidly growing interest in backyard chicken-raising, the farm-fresh egg is appearing on more and more tables. Once the chickens start laying, the challenge is what to do with all those eggs. Jennifer Trainer Thompson, cookbook author and seasoned chickenkeeper, presents 100 creative solutions for serving nutritious eggs at any meal and for using large quantities of eggs. Scattered among the recipes are her amusing anecdotes about life with chickens.

Product Identifiers

Publisher
Storey Publishing, LLC
ISBN-10
1603429786
ISBN-13
9781603429788
eBay Product ID (ePID)
109249084

Product Key Features

Book Title
Fresh Egg Cookbook : From Chicken to Kitchen, Recipes for Using Eggs from Farmers' Markets, Local Farms, and Your Own Backyard
Author
Jennifer Trainer Thompson
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Agriculture / Animal Husbandry, Reference, Specific Ingredients / Dairy, Specific Ingredients / Poultry, Courses & Dishes / General
Publication Year
2012
Genre
Technology & Engineering, Cooking
Number of Pages
192 Pages

Dimensions

Item Length
9in
Item Height
0.6in
Item Width
7in
Item Weight
14.4 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx745.T46 2012
Reviews
"Sculptural, earthy, and oh-so versatile, fresh eggs have captured the imagination of Jennifer Trainer Thompson, who has written a timely and entertaining egg-centric cookbook. She offers practical information about raising chickens (easy!), and her mouthwatering recipes range from the simple (classic egg salad sandwich) to the sublime (soufflé glacé au citron)."-- Vicky Lowry, executive editor, ELLE DECOR, "This is a lovely and eminently practical book to have handy on your kitchen shelf - chockful of sensible and delicious ways to put fresh eggs to good use. But beware: once you've tasted a fresh egg, there's no going back. If you've ever even considered keeping your own chickens, The Fresh Egg Cookbook just might be the catalyst for the buying the coop!"-- Danny Meyer, Co-Author of The Union Square Cafe Cookbook, Sculptural, earthy, and oh-so versatile, fresh eggs have captured the imagination of Jennifer Trainer Thompson, who has written a timely and entertaining egg-centric cookbook. She offers practical information about raising chickens (easy!), and her mouthwatering recipes range from the simple (classic egg salad sandwich) to the sublime (soufflé glacé au citron)., "More than just a cookbook, it's part chicken raising primer, part love letter, and part practical guide for using up all those fresh eggs whether from your own flock or from the supermarket. Thompson's lovely, humorous writing style complements the more than one hundred recipes in the book which include the usual suspects -- hard boiled eggs omelets and mayonnaise -- as well as more surprising entries like prairie oysters a supposed hangover cure sherbet and chiles rellenos." -- Foreword Reviews "Thompson catches the essence of how it's done from the scrambled to the dessert with clean recipes, great photography, interesting egg-asides and enough to keep even the most ardent egg-eater busy for a year." -- edible Memphis "This is a lovely and eminently practical book to have handy on your kitchen shelf, chock-full of sensible and delicious ways to put fresh eggs to good use. But beware: once you've tasted a fresh egg, there's no going back. If you've ever even considered keeping your own chickens, The Fresh Egg Cookbook just might be the catalyst for the buying the coop!" -- Danny Meyer, Co-Author of The Union Square Cafe Cookbook "A good fresh tribute to good fresh eggs." -- Roy Blount Jr. "Sculptural, earthy, and oh-so versatile, fresh eggs have captured the imagination of Jennifer Trainer Thompson, who has written a timely and entertaining egg-centric cookbook. She offers practical information about raising chickens (easy!), and her mouthwatering recipes range from the simple (classic egg salad sandwich) to the sublime (soufflé glacé au citron)." -- Vicky Lowry, executive editor, ELLE DECOR, It isn't often that I consider a cookbook a "good read", however when I picked up The Fresh Egg Cookbook by Jennifer Trainer Thompson I was immediately enthralled. This is a cookbook that is captivating! Thompson has a beautiful way with words and her book is filled with stories about her backyard chicken experiences as well as amazing recipes, and helpful hints., This is a lovely and eminently practical book to have handy on your kitchen shelf - chockful of sensible and delicious ways to put fresh eggs to good use. But beware: once you've tasted a fresh egg, there's no going back. If you've ever even considered keeping your own chickens, The Fresh Egg Cookbook just might be the catalyst for the buying the coop!
Table of Content
Introduction Which Came First? Classics Chicks Who Rip: Breakfast Hot Wheels: Lunch & Dinner Fresh Quiet Eggs: Egg-cess Something to Crow About: Vegetarian Dishes Did You Remember the Chickens? Desserts Index
Copyright Date
2012
Lccn
2011-025028
Dewey Decimal
641.6/75
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

fionamaison

fionamaison

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 30
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (9)

0***3 (138)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great condition! Fast shipping, all good!
t***e (1042)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
My wife loves them
n***_ (56)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
Very good