|Wystawione w kategorii:
Ten przedmiot sprzedał się w dniu Wt, 16 kwi o 16:31.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The Art Of Making Fermented Sausages By Stanley Marianski and Adam Marianski PB

Stan:
Dobry
Sprzedane za:
US $10,00
Około39,17 zł
(US $10,00 / Unit)
Wysyłka:
US $4,89 (około 19,15 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Kingston, Georgia, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 25 maj a Śr, 29 maj do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 186352605465
Ostatnia aktualizacja: 13-04-2024 12:29:22 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
Subject Area
Meat Cooking
Book Title
The Art Of Making Fermented Sausages
Personalized
No
Subject
Food
ISBN
9780982426715
Publication Name
Art of Making Fermented Sausages
Item Length
9in
Publisher
Bookmagic, LLC
Publication Year
2009
Type
Textbook
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.6in
Author
Adam Marianski, Stanley Marianski
Educational Level
Adult & Further Education
Item Width
6in
Item Weight
16 Oz
Number of Pages
272 Pages

O tym produkcie

Product Information

The art and secrets of making fermented sausages is finally revealed. With more information obtainable every day, and commercial starter cultures available to the public, there is little reason to abstain from making quality salamis at home, regardless of the climate and outside conditions.

Product Identifiers

Publisher
Bookmagic, LLC
ISBN-10
0982426712
ISBN-13
9780982426715
eBay Product ID (ePID)
74700843

Product Key Features

Author
Adam Marianski, Stanley Marianski
Publication Name
Art of Making Fermented Sausages
Format
Trade Paperback
Language
English
Educational Level
Adult & Further Education
Publication Year
2009
Type
Textbook
Number of Pages
272 Pages

Dimensions

Item Length
9in
Item Height
0.6in
Item Width
6in
Item Weight
16 Oz

Additional Product Features

Edition Number
2
Copyright Date
2009
Target Audience
Adult Education
Topic
Specific Ingredients / Meat, Methods / Canning & Preserving
Lccn
2009-905128
Dewey Decimal
641.49
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Genre
Cooking

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

NewKingstonFinds

NewKingstonFinds

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 132
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (42)

g***n (775)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
quick shipment, good product, great ebay deal
Zobacz wszystkie opinie