|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

HACCP I URZĄDZENIA SANITARNE W RESTAURACJACH I USŁUGACH GASTRONOMICZNYCH od Lora Arduser & Douglas R

Tekst oryginalny
HACCP & SANITATION IN RESTAURANTS AND FOOD SERVICE By Lora Arduser & Douglas R
Tekst oryginalny
Excellent Condition! Quick & Free Delivery in 2-14 days
Stan:
Bardzo dobry
Book is in Very Good Condition.  Text will be unmarked.  May show some signs of use or wear. Will ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Cena:
US $43,95
Około176,64 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: US, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 9 maj a So, 11 maj do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 186403091530
Ostatnia aktualizacja: 29-04-2024 07:47:15 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Book is in Very Good Condition.  Text will be unmarked.  May show some signs of use or wear. Will ...
ISBN-10
0910627355
Publication Name
Atlantic Publishing Group Inc.
Type
Hardcover
ISBN
9780910627351
Book Title
HACCP and Sanitation in Restaurants and Food Service Operations : A Practical Guide Based on the FDA Food Code
Item Length
11.2in
Publisher
Atlantic Publishing Group, Inc.
Publication Year
2005
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.4in
Author
Lora Arduser, Douglas Robert Brown
Genre
Business & Economics
Topic
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry, Management
Item Width
8.8in
Item Weight
53.8 Oz
Number of Pages
550 Pages

O tym produkcie

Product Information

This book is based on the USDA Food Code and will teach the food service manager and employees every aspect of food safety, HACCP, and sanitation from purchasing and receiving food to properly washing the dishes. They will learn time and temperature abuses, cross-contamination, personal hygiene practices, biological, chemical and physical hazards; proper cleaning and sanitising; waste and pest management; and the basic principles of HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Explain what safe food is and how to provide it. Bacteria, viruses, fungi, and parasites, various food-borne illnesses, safe food handling techniques, Purchasing and receiving food, storage, preparation and serving, sanitary equipment and facilities, cleaning and sanitising of equipment and facilities, pest management program, accident prevention program, crisis management, food safety and sanitation laws. The companion CD ROM contains all the forms and posters needed to establish your HACCP and food safety program.

Product Identifiers

Publisher
Atlantic Publishing Group, Inc.
ISBN-10
0910627355
ISBN-13
9780910627351
eBay Product ID (ePID)
30472045

Product Key Features

Book Title
HACCP and Sanitation in Restaurants and Food Service Operations : A Practical Guide Based on the FDA Food Code
Author
Lora Arduser, Douglas Robert Brown
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry, Management
Publication Year
2005
Genre
Business & Economics
Number of Pages
550 Pages

Dimensions

Item Length
11.2in
Item Height
1.4in
Item Width
8.8in
Item Weight
53.8 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx911.3.S3a73
Table of Content
Hazards to Food Safety; Factors Affecting Food-Borne Illness; Food Safety Regulations; Following the Flow of Food - Purchasing, Receiving and Storage; Following the Flow of food - Preparing, Holding, Serving and Reheating; HACCP; Facility Plan; Glossary; Appendix; Index.
Copyright Date
2005
Target Audience
Trade
Lccn
2005-002849
Dewey Decimal
363.72/96
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Collectible Books and Music LLC
CBM LLC
316 California Ave
# 801
89509 Reno, NV
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.erotsrebuz@selas
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
ZUBER

ZUBER

98,1% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 849 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
4.9

Popularne kategorie z tego Sklepu

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (261 431)

i***o (9)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Fast shipping. Unfortunately I didn’t receive the correct item I ordered. I emailed them and they offered a discount just to keep the item received. Very professional and kind.
8***a (323)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
I love it, thank you!
s***o (236)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Very Very good experience,