Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Cebula, cebula, cebula: globus, hiszpański, vidalia, walla walla, szallot i...–
by Moon, Rosemary | PB | VeryGood
US $9,20
Około35,01 zł
Stan:
“May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ”... Zobacz więcejinformacji o stanie
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Dostępne: 4
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping.
Znajduje się w: Aurora, Illinois, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 27 wrz a Pn, 30 wrz do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 193999702383
Ostatnia aktualizacja: 25-08-2024 14:26:28 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Bardzo dobry
- Uwagi sprzedawcy
- Binding
- Paperback
- Weight
- 1 lbs
- Product Group
- Book
- IsTextBook
- No
- ISBN
- 9781552093641
- Book Title
- Onions, Onions, Onions : Globe, Spanish, Vidalia, Walla Walla, Shallot and More - In a Wave of Flavor and Aroma
- Publisher
- Firefly Books, The Limited
- Item Length
- 11 in
- Publication Year
- 2000
- Format
- Trade Paperback
- Language
- English
- Illustrator
- Yes
- Item Height
- 0.5 in
- Genre
- Cooking
- Topic
- Regional & Ethnic / International, Specific Ingredients / Vegetables, General, Methods / Canning & Preserving
- Item Weight
- 0 Oz
- Item Width
- 8.5 in
- Number of Pages
- 144 Pages
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
Firefly Books, The Limited
ISBN-10
1552093646
ISBN-13
9781552093641
eBay Product ID (ePID)
1675135
Product Key Features
Book Title
Onions, Onions, Onions : Globe, Spanish, Vidalia, Walla Walla, Shallot and More - In a Wave of Flavor and Aroma
Number of Pages
144 Pages
Language
English
Publication Year
2000
Topic
Regional & Ethnic / International, Specific Ingredients / Vegetables, General, Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.5 in
Item Weight
0 Oz
Item Length
11 in
Item Width
8.5 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
99-931650
Dewey Decimal
641.6/525
Synopsis
Onions, Onions, Onions offers an exciting and eclectic mix of traditional and contemporary, subtle and spicy recipes for the humble and glorious onion. Rosemary Moon's recipes maximize this economical ingredient that is always on hand, whether plain white cooking onions or the more exotic varieties now available. Beginning with a history of the onion, the book also includes: more than 125 recipes, from appetizers to main courses to breads information on how to grow, store and dry onions preserving and pickling onions basic principles of cooking with onions mail-order sources of special onion varieties to grow. Onions, Onions, Onions offers dishes for the ever-versatile onion from around the world: from the Thai-influenced Lemongrass, Cilantro and Onion Stuffing to Mediterranean fare such as Pasta with Onions, Clams and Tomato, to classic home cooking like Chicken and Onion Pot Roast. Make delicious chutneys, salsas and sauces or transform a meal from simple to spectacular with Onion and Saffron Risotto, Onions Braised in Balsamic Vinegar or Shallot Caesar Salad. Onions here are also given the starring role in rich soups, Roasted Red Onion and Pepper Soup, Onion or Squash and Coconut Soup. Onions, Onions, Onions also includes many breads and other baked goods: Onion and Pecan Bread, Roast Red Onion and Thyme Bread and Red Pesto and Red Onion Sticks. Not your usual onion roll., A book devoted to the onion. Beginning with a history of the onion, the book includes more than 125 recipes, from appetizers to main courses to breads and from all parts of the world; information on how to grow, store, preserve, pickle, etc.
LC Classification Number
TX803.O5M66 2000
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (5 354 023)
- c***a (972)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyA+ ebayer
- p***r (619)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyThank you so much, my book arrived on 24th Sept, a day ahead of schedule. In great condition. A really great eBay experience. 5/5 Top Marks
- a***i (1103)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyas promised & on time. A++