|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Grill o dużym smaku: bez marynaty, bez kłopotów przepisy na pyszne steki,...

Tekst oryginalny
The Big-Flavor Grill: No-Marinade, No-Hassle Recipes for Delicious Steaks,...
Tekst oryginalny
by Schlesinger, Chris; Willoughby, John | HC | Good
Stan:
Dobry
Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Cena:
US $5,15
Około20,70 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Aurora, Illinois, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 9 maj a Pn, 13 maj do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 194998168047
Ostatnia aktualizacja: 16-02-2024 18:47:35 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Hardcover
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781607745273
Book Title
Big-Flavor Grill : No-Marinade, No-Hassle Recipes for Delicious Steaks, Chicken, Ribs, Chops, Vegetables, Shrimp, and Fish [a Cookbook]
Item Length
9.1in
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
Publication Year
2014
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1in
Author
John Willoughby, Chris Schlesinger
Genre
Cooking
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Methods / Outdoor, Specific Ingredients / Meat
Item Width
7.8in
Item Weight
29.2 Oz
Number of Pages
240 Pages

O tym produkcie

Product Information

The best-selling team of chef Chris Schlesinger and Cook's Illustrated executive editor John Willoughby present a radically simple method of applying flavor boosters to ingredients hot off the grill, maximizing flavor and dramatically reducing grilling time over traditional marinades. Move your grilling into the twenty-first century! Don't waste your time marinating. Instead, spend your time building big, bold, vibrant flavors with almost no effort.Grilling masters Chris Schlesinger and John Willoughby have replaced time-consuming brines, marinades, and basting sauces with quick and powerful pre-rubs and intense post-grilling flavor boosters to slap on your favorite meat, poultry, fish, seafood, and vegetables hot off the grill. With their streamlined approach, you're just three quick steps from a fantastic grilled dinner- Prep Coat ingredients with spice rubs before grilling for stronger, better-defined flavors than traditional marinades (and the rubs can be made and applied in the time it takes for the grill to heat up). Grill When your fire is ready, simply grill according to the super-basic recipes. Toss Toss just-grilled items with vibrant ingredients-citrus, hoisin, fish sauce, ginger, basil, fresh chiles-to take the flavor to another level. The Big-Flavor Grill 's no-hassle formula means you'll be turning out these delicious dishes in a snap- Five-Spice Steak Tips with Grilled Pineapple and Sweet-Sour Sauce Coriander-Crusted Pork Skewers with Maple-Mustard Barbecue Sauce Thai-Style Baby Back Ribs Chicken Breasts with Maple-Soy Glaze and Peanut-Ginger Relish Spicy Curry-Rubbed Lamb Kebabs with Grilled Peaches Cumin Seed-Crusted Shrimp with Charred Corn Vinaigrette Fish Steaks with Sriracha-Basil Butter Bursting with the bold flavors of spices and condiments from around the world, these 130-plus recipes will set your taste buds on fire and have your friends clamoring for more.

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
1607745275
ISBN-13
9781607745273
eBay Product ID (ePID)
167891650

Product Key Features

Book Title
Big-Flavor Grill : No-Marinade, No-Hassle Recipes for Delicious Steaks, Chicken, Ribs, Chops, Vegetables, Shrimp, and Fish [a Cookbook]
Author
John Willoughby, Chris Schlesinger
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Methods / Outdoor, Specific Ingredients / Meat
Publication Year
2014
Genre
Cooking
Number of Pages
240 Pages

Dimensions

Item Length
9.1in
Item Height
1in
Item Width
7.8in
Item Weight
29.2 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx840.B3
Reviews
" The Big-Flavor Grill is simply proof that no one writes better grilling books than Schlesinger and Willoughby. Don't miss out." --Mark Bittman, " The Big-Flavor Grill is simply proof that no one writes better grilling books than Schlesinger and Willoughby. Don't miss out." --Mark Bittman "Chris Schlesinger and John Willoughby's Big Flavor Grill will probably transform the way you think about grilling. The pair abandoned the notion that long marinating times are necessary for tender meat and bold flavor, instead opting for zesty, piquant rubs and sauces that save our time and our sanity. This concept is enough to catapult the book to weekday-friendly use all summer long." --Kate Williams, Serious Eats
Table of Content
Introduction What Is Grilling? Tools, Fuels, and Fire Processes, or Things You Need to Know and Do Steak Skirt Steaks Steak Tips Lamb Lamb Chops Lamb Kebabs Pork Pork Chops Pork Skewers Baby Back Ribs Chicken Chicken Breasts Chicken Thighs Chicken Wings Chicken Skewers Whole Chickens Shrimp & Fish Shrimp Fish Fillets Tuna Steaks Other Fish Steaks Vegetables Vegetables Love the Grill, Too New Potatoes Eggplant Corn Cherry Tomatoes Asparagus Drinks with Mint with Ginger with Pineapple A Few Small Component Recipes Ingredients Index
Copyright Date
2014
Target Audience
Trade
Lccn
2013-048751
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 17,5 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (5 172 809)

m***i (178)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A+++
a***l (71)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item was exactly as described and arrived sooner than expected. Definitely will purchase from this seller in the future.
1***1 (321)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Quick service!! Highly recommended!